tromaktiko: ΠΟΠ - ΟΤΑ Απεργία 28-29-30/6

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

ΠΟΠ - ΟΤΑ Απεργία 28-29-30/6



Η εμπιστοσύνη μας στους θεσμούς που χρόνια υπηρετήσαμε χάθηκε οριστικά!

Ο ίδιος ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Θ. Πάγκαλος αμφισβητεί από το βήμα της Βουλής την ίδια την...
δημοκρατία λέγοντας ότι αυτή εγκαθιδρύθηκε το 1981 και την ίδια στιγμή ο Πρωθυπουργός ζητάει νέες θυσίες από τον Ελληνικό Λαό, θυσίες χωρίς αντίκρισμα.

Η χώρα παλινωδεί ικέτης νέων δανείων που την βυθίζουν όλο και πιο βαθιά στο χρέος απόρροια ελλιποβαρούς διοίκησης της χώρας από ανίκανους που αποτελούσαν την πολιτική εξουσία. Μια εξουσία δέσμια του παρελθόντος της σαν ογκίδιο που πυορραγεί εξυπηρετούσε μόνο τα πολιτικά της συμφέροντα σε μια προσπάθεια να παραμένει στην εξουσία.

Η κυβέρνηση αυτή είναι ανίκανη ακόμη και να παραιτηθεί πόσο μάλλον να ανταποκριθεί στις ανάγκες της χώρας όμως, απομυζά την τελευταία πνοή του Ελληνικού Λαού προκειμένου να μείνει στην εξουσία.

Συνάδελφοι αγωνιστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια για τα συμφέροντα των συναδέλφων μας, κάποιοι μέσα από τα κόμματα κάποιοι όχι όπως η Δημοκρατία επιτρέπει προσπαθώντας δημοκρατικά να κερδίσουμε μέσα από τους αγώνες μας καλλίτερες συνθήκες ζωής και δουλειάς.

Όμως είμαστε εδώ και ζήσαμε την ιστορία από κοντά πληρώναμε τους φόρους μας, υπηρετήσαμε την πατρίδα μας και δίναμε τις μάχες μας για ένα καλλίτερο αύριο που όμως δεν ήρθε ποτέ.

Σήμερα μας λένε τα ίδια ψέματα ενώ ακόμη ηχούν στα αυτιά μας οι υποσχέσεις τους για την Ελλάδα του αύριο και η μπουρδολογία για τα οράματά τους για το μέλλον από ένα ανίκανο πολιτικό προσωπικό.

Το μέλλον όμως θα σταματήσει σε ένα μίζερο παρόν αν δεν βγούμε και πάλι στους δρόμους χωρίς εξαρτήσεις να φωνάξουμε ότι δεν πιστεύουμε σε τίποτε πια και να προσπαθήσουμε να περισώσουμε την χώρα και τον

Εθνικό πλούτο από το ξεπούλημα (που προβλέπεται στο μεσοπρόθεσμο)
όλων των περιουσιακών στοιχείων της χώρας όπως: το νερό, η ενέργεια
ακόμη και τον φυσικό και ορυκτό πλούτο της χώρα αλλά ακόμη και τις Δημόσιες επιχειρήσεις για την άμυνα.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΣΩΖΕΤΕ ΑΛΛΟ !!!!!
Έλεος! Ποιος έδωσε αυτό το δικαίωμα σε αυτήν την κυβέρνηση η οποία εκλέχθηκε με ψέματα λέγοντας « λεφτά υπάρχουν », ότι θα δώσει αυξήσεις πάνω από τον πληθωρισμό κλπ.

Η κυβέρνηση αυτή δεν έχει την νομιμοποίηση της Ελληνικής κοινωνίας γι’ αυτό θα πρέπει να πάει άμεσα σε εκλογές.

Συνάδελφοι, δεν ζήσαμε όλοι τον πόλεμο και την κατοχή όμως σήμερα πολεμάμε σε έναν πόλεμο ψυχολογικό, σε έναν πόλεμο απειλών και αβεβαιότητας, έναν πόλεμο που προσπαθεί να κάμψη το ηθικό μας για να μας κάνει να εμπιστευθούμε αυτούς που σκοτώνουν τη χώρα και τον Λαό αφού οι ίδιοι άνθρωποι ήταν Υπουργοί και διαχειρίστηκαν την εξουσία όλα αυτά τα χρόνια.

Το Σύνταγμα θεωρεί όλους τους Έλληνες ίσους. Με νόμους όμως εξαίρεσαν τον εαυτό τους και οι Βουλευτές είναι πιο ίσοι από τους άλλους μετατρέποντας την Βουλή σε Βατικανό και τους εαυτούς τους σε Πάπες. Τολμάνε να μιλάνε για το Σύνταγμα και την αναθεώρησή του.

Το Σύνταγμα όμως το απαίτησε ο λαός για τον λαό και όχι για την εξυπηρέτηση των πολιτικών και αυτό θα ξανακάνει.

Α Π Ε Ρ Γ Ι Α αυτό αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή για της
28 , 29 & 30 Ιουνίου 2011.
και συμμετοχή σε κάθε είδους διαμαρτυρία ελπίζοντας πως ο λαός μας
θα πολεμήσει και σε αυτόν τον πόλεμο και θα σώσει την χώρα από την καταστροφή που την οδηγεί η πολιτική εξουσία.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΤΗΣ ΠΟΠ-ΟΤΑ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!