tromaktiko: Σχετικά με: "ΠΑΣΟΚ 80"

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Σχετικά με: "ΠΑΣΟΚ 80"



Ορίστε αντικειμενικέ πασόκε ποιός ήταν ο αντρέας που προσκυνάς...
Ορίστε που είναι γραμμένα όλα αυτά. Ρίξε μία ματιά και μετά συνέχισε το προσκύνημα....http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/10/blog-post_4112.html


Αναγνώστης

 Αφορά την ανάρτηση : http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/06/80_22.html
  Οτι δεν είσαι σοβαρός σε αυτα που λες αυτο φαίνεται απο τις πρωτες γραμμες σε αυτα που γράφεις. Τουλάχιστον πριν ζητάς έλεος και πριν μας πεις οτι η Ελλαδα γεννηθηκε το 2004 και οτι εγινε εγινε μεσα σε 5 χρονια ενω πριν ηταν ολα καλα καλό θα ήταν να διαβασεις μια σειρα απο τα βιβλία του Δήμου Μπότσαρη (μέλος του ΠΑΚ και μεχρι το 85 του ΠΑΣΟΚ) που γραφει πάρα πολλά και με στοιχεια. Σε αυτην την σειρα ! ειναι και το βιβλίο με τίτλο η Ευα Γεωργίου Παπανδρέουν αποκαλύπτει. Επίσης μπορεις να ψάξεις στο ιντερνετ να βρεις όλα τα έγγραφα όπως τα δημοσιεύσει ξένοι και Ελληνες και αφορούν τις χρηματοδοτησεις του ΠΑΚ και μετα ΠΑΣΟΚ απο ξένα κέντρα. Ακόμα ψάξε να βρείς τις επιστολές της οικογένειας παπανδρεου που δημοσίευσε η Κανέλη και μάλιστα κέρδισε και το δικαστηριο το 2003. Και τέλος δεν χρειάζεται να τα δημοσιεύσει κάποια σελίδα ή σαιτ τα επίσημα στοιχεία της χώρας για το πόσο ηταν το χρέος το 81 και πόσο το 89, πόση ηταν η ανεργεια το 81 και πόσ! η το 89, πόσοι ήταν οι δημόσιοι υπάλ! οιλο ι το 81 και πόσοι το 89 ούτε πόσο ήταν οι ρυθμοί αναπτυξης το 81 και πόσο το 89 και τέλος πόσα πακέτα και τί υψους πήρε η Ελλάδα απο την ΕΟΚ τότε πέρα των δανειων μεταξυ 81 και 89. Οπως και τα επιτοκια των 17% κλπ κλπ. Λιγη έρευνα θα τα βρεις ολα σε επισημα εγγραφα. Και μετά έλα να μας τα ξανα πεις αυτα και να λες και ελεος.

Υ.Γ. Απο την στιγμή που ολη η Ελληνικη κοινωνια δεχεται οτι ολοι εφαγαν διαχρονικα 30 χρονια τωρα γιατι μαλλον και εσυ όπως πολλοι ομοιοι σου τα βάζετε με τον Παγκαλο που ειπε μαζι τα φαγαμε ; Ειπε κατι διαφορετικο απο αυτό που και εσυ ο! ίδιος ειπες ; Οτι δηλαδη επι Ανδρέα εφαγε ο κόσμος ψωμί. Απο που τα έφαγε απο δικά του χρήματα και απο την παραγωγή του ή απο δανεια και πακέτα ; Για πες μας εσύ να σου πώ ποσες επιχειρησεις και εργοστάσια πραγματικα παραγογικες μονάδες εκλεισαν εκεινη την περιόδο. Αντε μπράβο γιατι και η χαζομάρα εχει τα ορια της πια......

Αναγνώστης


--------------------

ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΘΝΑΡΧΗ... Αυτός ευθύνεται για την νοοτροπία του βολέματος και της αρπαχτής. ΑΥΤΟΣ εφτιαξε το ελλειμα... Επαιρνε δανεια και αντι για υποδομές τα έδινε χωρίς κανένα μέτρο χωρίς να κάνει αναπτυξη για το μέλλον... ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΕΩΘΗΚΑΜΕ... Αυτό το λαμόγιο και οι αλλοι της εποχής Τζοβόλα δώστα όλα... Ο Κωστάκης αψογα τα πήγαινε μεχρι που οι αμερικάνοι θέλουν να τον ρίξουν επειδή έκανε βέτο στα σκόπια και συμφώνησε τον αγωγό με την ρωσία...Οτα ο Καραμανλής έδινε μόνο 5% ΑΥΞΗΣΗ βγαιναμε στους δρόμους... Όταν η βενζίνη πήγε στο 1ευρώ βγαίναμε στους δρόμους... όταν αυξησε στο 19% το φπα το ίδιο... ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΕΜΟΙΑΖΕ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΩΡΑ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΕ....Φυσικα όμως τα κανάλια του ΠΑΣΟΚ και του Μητσοτάκη τα παρουσιάζουν όπως θέλουν... Η Εξαγορά ψήφων που βαφτίσατε σοσιαλισμό το 81-89 ευθύνεται για το σήμερα...Μετά ήρθε ο προδότης ο γιωργάκης και μας έβαλε στο ΔΝΤ... Θα πρεπε να ντρέπεστε για να στηρίζετε την μεγαλύτερη εθνική προδοσ! ία...Το ελλειμα το πηρε 9% και το παρ! ουσί ασε 13% με προπαρρεγγελίες φαρμάκων στα νοσοοκομεία... Γτ νομίζεις ότι πεσανε τοσο πολυ τα εξοδα του εσυ το 10' ??? Ακόμα και με 75 δισ δανεια είναι ελλειματικός ο jeffrey... ούτε 15% δεν θα πάρει...ο Καραμανλής τα έλεγε αλλά εμείς πήγαμε στο αμερικανάκι του καλά υπάρχουν...Τόσο μας έκοβε...

Αναγνώστης
------------------

Ναι ρε κάτω τα χέρια από τον Ανδρέα . Για όλα φταίει ο Κωστάκης .
Τι σημασία έχει που ο Ανδρέας σου πήρε ανεργία 4,1 % και έλλειμα 28 δις δρχ και το 89 παρέδωσε 11,4 % και 120 δις αντίστοιχα .
Αφού μετά το διόρθωσε ο Σημίτης που τα εκτόξευσε .
Είχαμε όλοι από τρεις δουλίτσες στο δημόσιο και νόμιμα παρακαλώ όχι μαύρη εργασία . Πληρώναμε όποτε θέλαμε τους φόρους μας χωρίς άγχος και ουδείς φώναζε . ΕΊΔΑΤΕ ΠΟΤΈ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΊ ΓΙΑ ΌΛΑ ΑΥΤΆ ? Άντε πιά !!!
Εξάλλου η ισότητα που έφερε ο μέγας Ανδρέας δεν έχει ξαναγίνει στην οικουμένη. Τι είσαι εσύ? Απόφοιτος πανεπιστημίου με μεταπτυχιακό ? Αχα ας γελάσουμε . Είσαι με την επάρατη ? Ναι? ΕΕ άντε γειάαα . Διευθυντής στον οργανισμό ο Μητσάρας που αμα λάχει έκλεισε και δυό φορές η φωνή του από τις αγριοφωνάρες στη συγκέντρωση της τοπικής . Όλα ίσα φίλε , Μάνα τους γέννησε όλους . Ε απλά η μία είχε την τιμή να γεννήσει πρασινοφρουρό . Έτσι θα τον αφήσουμε ? Δλδ ο Χομεινίπιό μάγκας που είχε τους φρουρούς της επανάστασης?
Αυτή είναι δημοκρατία . Όλα τα άλλα είναι κουραφέξαλα . Ναι ρε φάγαμε ψωμάκι με τον Ανδρέα . Τι μας νοιάζει για τα παιδιά μας ! Ας φάνε χαρούπια και γαιδουράγκαθα . Εμείς φταίμε?
Ααα όλα κι' όλα έτσι είναι η δική μας δημοκρατία και αμα σας αρέσει . Βρε ανάγωγοι και ανιστόρητοι θυμηθείτε μόνο τι έλεγε η βασίλισσα Αντουανέττα , Μιμή ή όπως αλλιώς την λέγανε ( τι μας νοιάζει άλλωστε αφού η ιστορία ξεκινά από το 81 για εμάς ) . Τι δεν έχει ο λαός να φάει ψωμί? Ε ας φάει κεικ τότε !!!
Έτσι και τώρα ο άξιος διάδοχος . Δεν έχει ψωμί ο λαός ? ε ας φάει ο ένας τον άλλον .
Ο Ανδρέας βρε σας έμαθε τι εστί ουίσκι που βρωμάγατε ουζίλας και κρασίλας .
Σας έμαθε τι εστί συλλογικότητα δίνοντάς σας το δικαίωμα να είστε μέλη τοπικής και να ακολουθείτε ως πρόβατα .
Σας έμαθε την αξία της απόλαυσης να κάθεσαι , να πληρώνεσαι , να απολαμβάνεις , φέρνοντάς σας τον Παράδεισο
( Μετά ήρθε ο γκαντέμης σαν τον οξαποδώ και σας παραπλάνησε εκεί στο 89 . )
Είχατε πέσει με μανία στον Ζεράρ ντε βιλιέ , στο ντομινό στα άρλεκιν και στον ταρατατά . Σας έφερε το καλύτερο παραμύθι να διαβάσετε βρε .
Μας λέτε οτι η ιστορία θα τον απομονώσει !! Μπα σιγά τα ωά . Ο Ανδρέας δεν θα ασχοληθεί μαζί της εφόσον δεν την ήξερε προσωπικά κιόλας (της Ελλάδας εννοώ)
Σας έμαθε την συμμετοχική δημοκρατία βρε . Δεν ακούω κανέναν ( μονο τη Σακελλαρίου για την ακρίβεια) , κάνω οτι γουστάρω και αμα λάχει σας πετάω και από το τρένο της αλλαγής . Μαγκιά , τσαμπουκάς αμα λάχει .
Σας μετέφερε την θαλπωρή του κράτους . Φουλ η κλαδική , το συνδικάτο και οι εργατοπατέρες στα μπουζούκια με λεφτά του εκάστοτε οργανισμού . χωρίς να επιβαρύνει τον οικογενειακό προυπολογισμό . Λίγα είναι αυτά βρε ?.....
Έ
Ανάγωγοι ε ανάγωγοι

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!