tromaktiko: Καταγγελία για beach bar NAMMOS στο Ηράκλειο Κρήτης

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Καταγγελία για beach bar NAMMOS στο Ηράκλειο Κρήτης



Ξεκινήσαμε σήμερα 4 άνεργοι φίλοι να κάνουμε ένα μπάνιο στη θάλασσα. Φτάνουμε στο Beach Βar NAMMOS στον Καρτερο Ηρακλείου και...
αποφασίζουμε με τα ελάχιστα χρήματα που έχουμε να πάρουμε 2 ξαπλώστρες, οι οποίες κοστίζουν 2,5 ευρω η μία(α ρε κατακαημένη ελληνική οικογένεια με 2 παιδιά πόσο σου κοστίζει μια βόλτα στη θάλασσα).
Λόγω ότι οικονομικά είμασταν ταπί, αποφασίσαμε να πάρουμε καφέδες απ' έξω που κόστιζαν 1,5 ευρώ(έχει σημασία για παρακάτω).
Λίγο αφώτου κάτσαμε έρχεται ένας υπάλληλος του Beach Βar και μας ενημερώνει ότι δεν μπορούμε να καθίσουμε στις ξαπλώστρες καθώς το μαγαζί προσφέρει καφέδες και δεν μπορούσαμε να είμαστε εμείς με τους καφέδες απο αλλού.Ενώ πολύ ευγενικά του είπαμε ότι θα πληρώσουμε τις ξαπλώστρες μας είπε ότι αυτό δεν γίνεται και είναι εντολές του μαγαζιού.Προς θεού δεν θέλουμε να κατηγορήσουμε το σερβιτόρο,ο οποίος προσπάθησε να φερθεί ευγενικά.
Δυστυχώς λόγω του "εγκλήματος" να πάμε με δικούς μας καφέδες αναγκαστίκαμε να φύγουμε και κυρίως χάλασε η διάθεσή μας.
Θα ήθελα παρακαλώ να δημοσιευθεί για να γνωρίζει ο κόσμος σε τι "επιχειρηματίες" αφήνει τα χρήματά του στους δύσκολους καιρούς που ζούμε.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!