tromaktiko: Η πλήρως ελεγχόμενη κατάσταση της επαναστατημένης πλατείας

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Η πλήρως ελεγχόμενη κατάσταση της επαναστατημένης πλατείας



Θα σας το λέω μέχρι να βαρεθείτε !
Η όλη κατάσταση των αγανακτισμένων στις πλατείες της χώρας είναι από την κορυφή έως τα νύχια πλήρως ελεγχόμενη με κύριο σκοπό να μετριάσουν την λαϊκή οργή των πολιτών και τίποτε άλλο...

Η επανάσταση έγινε χωρίς να το καταλάβουν μόνο αυτοί που τελικά επαναστάτησαν !
Είναι τόσο απλό όσο το διαβάζετε και περισσότερο όσο το καταλάβετε !
Έγινε, διότι πολύ απλά θα γίνουν εκλογές ,θα γκρεμιστεί η κυβέρνηση των προδοτών του ξεπουλήματος της χώρας μας και θα......"φύγουν νύχτα" όπως λέει ο λαός με ή χωρίς ελικόπτερο !
Μετά θα έρθουν οι άλλοι, του Αντωνάκη και έτσι τα επαναστατημένα πλήθη θα ηρεμίσουν περισσότερο.
Ο Αντωνάκης θα τους πει ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα περισσότερο διότι ο κακός Γιωργάκης με τις υπογραφές του ,έθεσε τη χώρα σε κατάσταση ομηρίας για τα επόμενα 200 χρόνια εφόσον τότε προβλέπεται να αποπληρωθούν τα νέα δάνεια !
Οι χαρούμενοι νεοδημοκράτες μετά τη πρώτη χαρά της νίκης τους θα πέσουν σε βαθιά περισυλλογή σε σημείο κατάθλιψης ενώ θα συνεχίσουν να πληρώνουν όπως όλοι μας τα κερατιαλίτικα της διάσωσης των τραπεζών,ξένων και ελληνικών.
Μετά θα συνεχίσουν πάλι τα ρουσφέτια όπως τα ξέρουμε ,οι κακοί πασόκοι θα εξοβελιστούν από τις θέσεις που έχουν σήμερα τις οποίες θα καταλάβουν οι νεοδημοκράτες ,άντε και μερικοί του ΚΚΕ και έτσι η ζωή θα συνεχιστεί .
Οι Πασόκοι θα κουρνιάσουν και αυτοί σε κατάθλιψη στα σπίτια τους τα οποία θα πληρώνουν όπως όλοι με υπέρογκους φόρους σαν να είναι ενοικιαστές στις ιδιοκτησίες τους,όπως θα κάνουν όλοι οι πολίτες.
Θα σιχτιρίζουν τον προδότη πρόεδρο που μέχρι σήμερα πίστευαν ότι θα άλλαζε τη χώρα κάνοντας της την Δανία του Νότου και ο Βενιζέλος μάλλον θα πάει για πρόεδρος του Πασόκ.
Μέσα σε όλα αυτά θα έρθει και ο καύσωνας του Καλοκαιριού.
Τα αριστερά κόμματα με εξαίρεση το ΣΥΡΙΖΑ θα ζουν στο όνειρο του Στάλιν και του Λένιν με την ίδια ξύλινη γλώσσα ,θα παραμένουν στο 1917 και η όλη κατάσταση θα τους βολεύει εξαιρετικά εφόσον θα υπάρχει τροφή για συνεχείς διεκδικήσεις από τους γενναίους κατά τα άλλα κόκκινους συνδικαλιστές και τους εργάτες της χώρας οι οποίοι ενωμένοι αλλά ποτέ νικημένοι θα εξακολουθούν να επαναστατούν ενάντια στο κεφάλαιο και στο καπιταλιστικό σύστημα το οποίο είναι περισσότερο κακό όπως πιστεύουν από το σύστημα soviet και της κομμουνιστικής δικτακτορίας η οποία σημειωτέον διέλυσε όλα τα κράτη της κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης που ήταν κάτω από τη μπότα της Σοβιετικής ένωσης ,ακόμα και της Βαλκανικής χερσονήσσου με εξαίρεση την Ελλάδα την οποία κατόρθωσαν να πτωχεύσουν έντεχνα τα προηγούμενα χρόνια έτσι ώστε να γίνει η λεκάνη αποροής των λαθρομεταναστών της μέσης Ανατολής και της Αφρικής με σκοπό να μείνουν εδώ και να μην "σουλατσάρουν" στα ακριβά σαλόνια των άλλων ανεπτυγμένων ευρωπαϊκών χωρών αλλά μόνο στο δικό μας σαλόνι που τυγχάνει να είναι και ξέφραγο αμπέλι !
Ο τέως Βασιλιάς θα κάνει ανακοινώσεις υπέρ των αγανακτισμένων άσχετα με το τι κόμμα είναι και οι σκεπτόμενοι έλληνες θα πέσουν τελικά σε κώμα από αυτά που θα βλέπουν να συμβαίνουν γύρω τους !

Αυτή η χώρα, η Ελλάδα μας, έχει τελικά πολύ πλάκα !
Εμείς ακόμα μεγαλύτερη !
Αναρωτιέμαι αν τελικά ο λόγος ύπαρξης αυτής της χώρας για χιλιετίες,οφείλεται στο ότι βαδίζει στο μέλλον χωρίς κανένα στόχο ,με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε από την αργοπορία της να ξεπερνά τις καταστάσεις !
Γι αυτό η χώρα μας και εμείς οι έλληνες ζούμε μόνο για το παρελθόν και το παρόν αλλά για το μέλλον δεν μας καίγεται καρφάκι απλά γιατί δεν υπάρχει μέλλον γνωρίζοντας ότι κανένας από τους υποτιθέμενους στόχους και αν οριστούν δεν θα πραγματοποιηθεί.
Βέβαια κάτι είναι που θα φύγει βράδυ ο George αλλά και ο Anthony που θα τον ακολουθήσει τα ίδα θα συνεχίσει να κάνει άσχετο με αυτά που λέει διότι αν δεν τα συνεχίσει τότε θα τον ρίξουν το ίδιο πανηγυρικά οι ξένοι όπως ήδη ρίχνουν και την κυβέρνηση G. Papandreou.



Ζωή σε λόγου μας !



ΥΣΤ.
Είμαι σίγουρος ότι πολλοί θα τσαντιστείτε με αυτά που γράφω και θα με πείτε αιρετικό αλλά καλύτερα να με πείτε αιρετικό παρά οτιδήποτε άλλο !
....θα με θυμηθείτε κάποια στιγμή και θα δείτε πόσο δίκιο έχω.
Η Ελλάδα έτσι προχωρούσε πάντα και έτσι θα προχωρεί και στο μέλλον.
Η διαφορά με τις κρίσιμες ιστορικές στιγμές του παρελθόντος σε σχέση με αυτά που συμβαίνουν σήμερα είναι τελικά μόνο μία,ότι γνωρίζουμε το παρελθόν ενώ τώρα που το γράφουμε δεν γνωρίζουμε απολύτως τίποτα διότι απλά δεν γνωρίζουμε και τα αποτελέσματα των πράξεων που κάνουμε.
Μέχρι να τα γνωρίσουμε θα έχουμε αποδημήσει εις Κύριον.
Οι μετά από εμάς ή θα γελάνε ή θα κλαίνε αλλά η ουσία είναι ότι θα κάνουν ακριβώς τα ίδια πράγματα όπως εμείς.
Είναι ένας φαύλος κύκλος που μας χαρακτηρίζει τελικά διαχρονικά ως έθνος ανάδελφον !
Οι άλλες χώρες είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από κύκλο.
Επειδή σας κούρασα ,μη ξεχνάτε ότι οι έλληνες ήταν αυτοί που εφηύραν τη φιλοσοφία αλλά και αυτό δεν ήταν τυχαίο.
Μην έχοντας κάτι καλύτερο να κάνουν ,απλά εστίασαν σε αυτό που θα μπορούσαν να διαπρέψουν !!

Αναγνωστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!