tromaktiko: Σχετικά με: "Θα ξαναφέρουμε τους μετανάστες στην Ηγ/τσα λένε διάφορες οργανώσεις!!! "

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Σχετικά με: "Θα ξαναφέρουμε τους μετανάστες στην Ηγ/τσα λένε διάφορες οργανώσεις!!! "



Θα ξαναφέρουν τους μετανάστες ή τους λαθρομετανάστες;
Οι μετανάστες είναι νόμιμοι, άρα δεν τους ενοχλεί η αστυνομία ούτε τους έδιωξε κανείς.

Τους λαθρομετανάστες έδιωξε η αστυνομία και καλά έκανε. Όλες οι οργανώσεις που υπάρχουν στην Ελλάδα είναι υποχρεωμένες να δρουν στα πλαίσια της Ελληνικής νομοθεσίας. Αν κάνουν κινήσεις για να φέρουν ξανά τους λαθρομετανάστες τότε δεν διαφέρουν πολύ από τους λαθρεμπόρους που φέρνουν τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα.
Προσωπικά υποψιάζομαι, με τόσα που βλέπω, ότι πίσω από αυτές τις οργανώσεις είναι κάποιοι που θα έχουν οικονομικό όφελος από την κατάσταση αυτή.

Τώρα σχετικά με τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών, δεν διαφωνώ ότι είναι άνθρωποι και έχουν δικαιώματα. Το ίδιο όμως ισχύει και για εμάς, έχουμε δικαίωμα να κυκλοφορούμε ασφαλείς (δεν νιώθω και τόσο ασφαλής σε γειτονιές που δεν μιλάει κανείς Ελληνικά), έχουμε δικαίωμα να έχουμε την υγεία μας (οι λαθρομετανάστες έχουν επαναφέρει σοβαρές μεταδοτικές ασθένειες που είχαν εξαφανιστεί χρόνια ), έχουμε δικαίωμα να έχουμε πόσιμο νερό και τροφή (οι λαθρομετανάστες με το παραεμπόριο έχουν κλείσει πολλές επιχειρήσεις και έχουν στερήσει από οικογένειες το φαγητό τους).
Τα δικαιώματά τους εντός Ελλάδας δεν είναι πάνω από τα δικά μας δικαιώματα. Στο κάτω κάτω αν θέλουν δικαιώματα ας τηρήσουν τις υποχρεώσεις τους (διαβατήριο, εμβόλια, σεβασμός στον τόπο μας).

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!