tromaktiko: Τα πράγματα δεν πάνε καλά...

Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Τα πράγματα δεν πάνε καλά...



Είμαι αστυνομικός. Όποιος ήδη ξενέρωσε ας αναρωτηθεί.. τα πράγματα δε πάνε καλά. Προ τριημέρου την Πέμπτη, κατεβαίνω την Μεσογείων απόγευμα-βράδυ στο ύψος του Νομισματοκοπείου. Κίνηση και κόρνες. Κάτι δε πήγαινε καλά. Ένα περιπολικό στα...


20 μέτρα μπροστά μου με φάρους. Έρχονται περίπου 10 γύφτοι, χωρίς μπλούζες και λένε στο περιπολικό -έλα έξω ρε να σου πω λίγο- με μαγκιά. Κλείνουν τα τζάμια και αρχίζουν να χτυπάνε το αμάξι γύρω γύρω μέχρι που προχώρησαν λίγο και ήρθε και η ΔΙ.ΑΣ. Πιο κάτω ένας κάδος με φωτιά στη μέση του δρόμου και όλα τα αυτοκίνητα κάνανε αναστροφές για 10 μαλ... άτομα!
Κάλος ο Λαζόπουλος ωραίες οι θέσεις του και η εκπομπή του αλλά πολύ τα'χει και με μας. μια ο  Αλέξης (έχει δίκιο εκ του αποτελέσματος), μια τα πράσινα παπούτσια (δε νομίζω ) και στα δυο παιδία στου Ρέντη ζωντανή σύνδεση τους αλλοδαπούς.
Γνωρίζετε ότι τα ΜΑΤ είναι πάνω από 1500 άτομα και σε κάθε πορεία στο Μεγάλη Βρετανία στα μπαλκόνια στις σουίτες είναι κάμερες να πιάσουν το λάθος μήπως και πουλήσουν;
Στην ανωφέρεια βουλής το ίδιο; Δεν έχουν κάθε φορά υλικό, τι σημαίνει αυτό;

Γιατί δε δείχνουν που πετάνε αναμμένα τσιγάρα στο φραγμό και φτύνουν αλλά δε τους πειράζει κάνεις; 4 χρόνια αυτά είχα, αλλά βλέπετε ότι θέλουν να δείτε. στην εκπομπή του είπε ότι η Ντενίση γύριζε τσόντες και το κοινό ψιλοδυσαρεστήθηκε ενώ για την αστυνομία δε μιλάει κανείς.  Όσο για τον ίδιο λοιπόν, την Πέμπτη μεσημέρι Καποδιτσρίου Φιλοθέη. Είμαι πάλι εκεί, κόσμος μαζεμένος έξω από ένα τζιπ. Ο Λαζόπουλος ότι τράκαρε με ένα ταξί.  Βγαίνει, πιάνει το κεφάλι του, μιλάει με τον άλλο οδηγό πιο πέρα, γυρίζει βάζει κράνος, ανεβαίνει στη μια (από τις 2) μηχανές που τον συνόδευαν  (στραβωμένες πινακίδες προς τα πάνω να μην φαίνετε αριθμός)και λούης, πριν έρθει η τροχαία. Θα πει ς ότι οδηγούσε άλλος. Όπως θα κάναμε και εμείς και ο οδηγός θα το δεχόταν -αφιλοκερδώς!!
Χθες, μεσημέρι στη Ν. Ιωνία. Ένα αμάξι (Ιταλικές πινακίδες) πήγε να πατήσει στο φανάρι ένα παιδάκι πεζό με τους γονείς του, φωνάζει ο πατέρας στον οδηγό, κατεβαίνει κάτω τον αρχίζει στις μπουνιές. Ο κόσμος παίρνει το μέρος του πατερά οπότε ο οδηγός μπαίνει στο αμάξι. Ο κόσμος μαζεύετε γύρω από το αμάξι να μην φύγει και παίρνει το 100. ο τύπος ΞΕΚΙΝΑΕΙ  απότομα το αμάξι!! 3 γλίτωσαν δεξιά αριστερά  και ο τέταρτος που ήταν μπροστά πέφτει πάνω στο καπό. Το αμάξι αυξάνει ταχύτητα! 4 μηχανάκια τρέχουμε από πίσω και σίγουρα 8-10 θεατές τρέξιμο. Κάνει τυχαία δεξιά στο πρώτο που έτυχε να είναι το τμήμα Ν. Ιωνίας που τον σταμάτησαν. Το παρμπρίζ είχε σπάσει από τις μπουνιές του ανθρώπου και είχε αφήσει το αίμα πάνω του. Αυτός θα ευχαριστήσει της αστυνομία μέχρι την επόμενη φορά που κάποιος θα τον γράψει για ταχύτητα και  η ιστορία συνεχίζεται! Αλλά αυτό είναι το λιγότερο. Σε λίγο θα φαγωθούμε μεταξύ μας. όλοι μας. ανησυχώ για τα παιδιά που δεν έχουν δουλεία και προσπαθούν να δημιουργήσουν ευκαιρίες εκεί που δεν υπάρχουν. Θα μας κάνουν επαίτες και ο δρόμος οδηγεί στο να βλέπουμε όλοι περιστατικά σαν αυτά που περιέγραψα, καθημερινά. Μακάρι ο χρόνος να με βγάλει ψεύτη.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!