tromaktiko: Ας συμμαχίσουμε και με τους αγανακτισμένους βουλευτές για να κερδίσουμε

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Ας συμμαχίσουμε και με τους αγανακτισμένους βουλευτές για να κερδίσουμε



Διαβάζοντας τελευταία τα blogs (είναι τα μόνα που αξίζει πλέον αν παρακολουθείς) , θα ήθελα να αναφερθώ σε 2 περιπτώσεις βουλευτών του ΠΑΣΟΚ από την περιφέρεια:

Α) Ρομπόπουλος Ν.Θεσσαλονίκης
Έβλεπα το πρωί στον Αυτιά ( είχα να τον δω πολύ καιρό και λόγω του κλεισίματος του ALTER) και είχε καλεσμένο τον Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης κ Ρομπόπουλο. Ο άνθρωπος είναι επιχειρηματίας και γνωστός στην Θεσσαλονίκη και είπε τα αυτονόητα: "Εγώ είμαι επιχειρηματίας και σε τέτοια περίοδο κρίσης θα προσπαθούσα να δώσω στην επιχείρησή μου διέξοδο ανάπτυξης και όχι να πιέσω τους εργαζομένους μου με περικοπές, η χώρα χρειάζεται ανάπτυξη και όχι υπερφορολόγηση". Σε ερώτηση κάποιου από το πάνελ για το τι θα κάνει ήταν σχεδόν ξεκάθαρος..."εξετάζω πολύ σοβαρά να καταψηφίσω το Μεσοπρόθεσμο".


Β) Αθανασιάδης Αλέξανδρος Ν.Κοζάνης
Είναι πλέον γνωστό, ότι ο κ Αθανασιάδης , Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Κοζάνης ανέφερε σε ραδιοφωνικές του συνεντεύξεις (Ζougla radio και Βήμα FM) ότι σε περίπτωση πώλησης του ποσοστού του Δημοσίου στην ΔΕΗ εκείνος θα καταψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο. Βεβαίως μπορεί να κρύβονται κάποια ιδιοτελή συμφέροντα στην κίνηση του κύριου Αθανασιάδη (η περιοχή που εκλέγεται διαθέτει μεγάλο εργατικό δυναμικό που απασχολείται στην ΔΕΗ) αλλά αυτό νομίζω καλύτερα να μην μας ενδιαφέρει ετούτη την στιγμή.


Οι παραπάνω βουλευτές είναι δύο πλέον ξεκάθαρες περιπτώσεις βουλευτών της Κυβέρνησης που έρχονται σε ευθεία αντιπαράθεση μαζί της. Είναι και κάποιοι άλλοι πολύ κοντά στο να πουν βροντερά ΟΧΙ στο Μεσοπρόθεσμο (βλέπε Αμοιρίδης Ν. Πιερίας). Ας τους δώσουμε λοιπόν την ευκαιρία να εκδηλωθούν. Προτείνω στην αυριανή συγκέντρωση να υποστηριχθούν οι παραπάνω βουλευτές με ένα πανώ ή κάτι τέτοιο γράφοντας " Οι Αγανακτισμένοι στηρίζουν και προστατεύουν τους Αγανακτισμένους Βουλευτές Ρομπόπουλο και Αθανασιάδη - Εκπρόσωπε μας - Βουλευτή, γίνε και εσύ μέλος μας. Κατέβα στην πλατεία και στήριξε τους Αγανακτισμένους".
Η κίνηση αυτή θα βοηθήσει ψυχολογικά αρκετούς βουλευτές να απαγκιστρωθούν από κομματικές ιδιοτέλειες και να εκφράσουν πραγματικά την βούληση του εκλογικού σώματος που τους εξέλεξε.
Είμαστε κοντά στον στόχο μας. ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ!

Ένας ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!