tromaktiko: Δεκάδες χιλιάδες κόσμου και χθες στο Σύνταγμα - Ετοιμασίες για αύριο - Πρόβα τζενεράλε ενόψη του Μεσοπρόθεσμου!

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Δεκάδες χιλιάδες κόσμου και χθες στο Σύνταγμα - Ετοιμασίες για αύριο - Πρόβα τζενεράλε ενόψη του Μεσοπρόθεσμου!



Πάνω απο 40.000 κόσμου βρέθηκαν και χθες, για 26η ημέρα, στο Σύνταγμα στην Αθήνα, στα πλαίσια του 4ου πανευρωπαϊκού ραντεβού των "αγανακτισμένων" πολιτών.

Κύριο θέμα συζήτησης στην πλατεία...
, οι προετοιμασίες για τις αυριανές κινητοποιήσεις, ενόψει και της ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, ενώ θα είναι και μια πρόβα τζενεράλε ενόψη της ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου όπου και αναμένεται να παραλύσει η Ελλάδα και να βρεθέι στο Σύνταγμα.

Συγκεκριμένα για αύριο, το ραντεβού έχει οριστεί στις 19.00, την ίδια ώρα που θα γίνει και το συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ.

Στο ψήφισμα των "αγανακτισμένων" αναφέρεται συγκεκριμένα ότι "αυτοί που δημιούργησαν το πρόβλημα, δεν μπορούν να το λύσουν, όσους ανασχηματισμούς και αν κάνουν. Όσες καρέκλες και αν αλλάξουν, δεν μας αφορά. Το Μεσοπρόθεσμο δεν θα περάσει."

Μάλιστα στο Facebook έχει ήδη δημιουργηθεί γκρουπ που καλεί όλους τους Έλληνες να πάνε αύριο στο Σύνταγμα για να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Το γκρουπ ονομάζεται «Αποκλεισμός Βουλής την ημέρα ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση» και ήδη αριθμεί χιλιάδες μέλη.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!