tromaktiko: Δυστυχώς η λαϊκή επανάσταση της πλατείας Συντάγματος μετασχηματίστηκε σε λαϊκό πανηγύρι του προφήτη Ηλία

Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Δυστυχώς η λαϊκή επανάσταση της πλατείας Συντάγματος μετασχηματίστηκε σε λαϊκό πανηγύρι του προφήτη Ηλία



Η κατάσταση που επικρατεί στη πλατεία Συντάγματος είναι πεποιημένη, φτιαγμένη και όλα αυτά που λέγονται από υποτίθεται...
οικονομολόγους ή άλλες επαγγελματικές ομάδες που έχουν τη μορφή των θεματικών συνελεύσεων, δεν μπορούν να συμβούν.
Εγώ που προσπάθησα να δώσω ως οικονομολόγος τις προτάσεις μου γραπτώς ή προφορικώς ,"καπελώθηκα". Μιλούσα σοβαρά και με σοβαρά επιχειρήματα με τεκμηρίωση και περνούσε πάντα η γραμμή από τους ίδιους και τους ίδιους που έλεγαν κάθε απόγευμα τα ίδια πράγματα με τον ίδιο ξύλινο λόγο, αυτόν που ήθελαν να κρύψουν όπως και το γεγονός ότι ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία από τα κόμματα ή από εξωκοινοβουλευτικούς παράγοντες. Έτσι θύμιζε η κατάσταση.
Είναι θέμα χρόνου να εκφυλιστεί το όλον θέμα.
Οι καταστάσεις δεν λύνονται και δεν λύθηκαν με αυτές τις συμπεριφορές, τις προσομειώσεις καταστάσεων που τις δημιουργείτε εσείς οι ίδιοι από τα κόμματα που σας έχουν τοποθετήσει σε βάρδιες.
Υπάρχουν άνθρωποι τισάθευσης της μάζας, οι οποίοι λειτουργούν κομματικά και καπελώνουν τις συνελεύσεις.
Η αμορφωσιά καταδεικνύεται περίτρανα και αυτή η υπόθεση έχει ήδη καπελωθεί όπως έχουν καπελωθεί και όλες οι θεματικές συνελεύσεις μέσα στις οποίες είναι και αυτή των οικονομολόγων.Ακούτε προτάσεις οι οποίες μας λέτε ότι θα παρουσιαστούν στην γενική συνέλευση της πλατείας!
Η συντονιστική θα κρίνει αν αυτές οι προτάσεις αξίζουν να παρουσιαστούν ή παρουσιαστούν με άλλες μαζί, συνεπτυγμένες.
Είτε καντηναλάυτης είτε αστροναύτης αυτή η υπόθεση έσβησε εφόσον μετά το λόγο του Θεοδωράκη και δεν μπόρεσε να κάνει κάτι αποστασιοποιημένος όπως είναι και δεν εισακούστηκε για να κατέβουν και οι πεθαμένοι στο Σύνταγμα. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει τίποτα σαν λύση πέρα από ρομαντικές αρλούμπες και θεωρητικές ανοησίες, θα φάμε στο κώλο 650 δις ευρώ και το πράγμα τελειώνει εκεί πανηγυρικά!
Άτομα με βάρδιες εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία των κομμάτων.Αυτό γίνεται. Γνωρίζω ήδη περί τους δέκα (10) ανθρώπους που είναι μέλη κομμάτων και οι οποίοι το "παίζουν ακομμάτιστοι" στη πλατεία προς χάρην του πανηγυριού που ντε και καλά καλυμμένο πίσω από την Άμεση Δημοκρατία θα αποδομήσει το όντως σάπιο πολιτικό σύστημα και τους τριακοσίους Βουλευτές.
Και την επόμενη ώρα τι θα γίνει ;
Θα υπάρχει το χάος ή το προλεταριάτο που θα κυβερνά ο λαός υποτίθεται αλλά πάνω θα είναι κάποιος τύπος ,τύπου Στάλιν ή Μπρέζνιεφ;
Μήπως θα κυβερνήσουν οι αναρχικοί ή οι αναρχοαυτόνομοι ή μήπως οι ακροαριστεροί τροτσικιστές;
Μήπως θα κυβερνήσει η ΕΥΠ ή ο παππούς μου ή μήπως εγώ ή εσείς;
Δεν μπορείς να αφήσεις τις τύχες ενός λαού και ενός κράτους σε χέρια ηλιθίων αγαπητοί κύριοι .
Και εγώ σας λέω ότι βγαίνει ένας πρωθυπουργός από τη λαϊκή συνέλευση της πλατείας Συντάγματος ,έχετε την εντύπωση ότι θα τον αποδεχθούν και θα δεχτούν οι τροϊκανοί και οι κύριοι του ΔΝΤ ;
Έχετε κατανοήσει ακριβώς τους κινδύνους που διατρέχει η χώρα μας ή παίζετε ένα παιγχνιδάκι ρομαντικό που κανείς δεν ξέρει τι λέει και τι του γίνεται ;
Και εγώ είμαι στη πλατεία από τη πρώτη στιγμή και βοήθησα να φύγουν αλλά είδα το μάταιον του πράγματος και τελικά σταμάτησα να πηγαίνω.
Με ποιά πολιτική θα αντιμετωπίσετε αυτό το νέο που θα έρθει ;
Με τη πολιτική του όχλου και με τις φανφάρες που λέει ο καθένας ,άλλος το κοντό του και άλλος το μακρύ του ;
Είναι δυνατόν ;
Δεν έχετε έτοιμη πρόταση ή την έχετε και την κρύβετε!
Δεν λέτε ποιός είναι ο πρόεδρος σας βρε αδελφέ όταν ρώτησα επανειλημμένως για το ποιός είναι πίσω από την ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Το μόνο που λέτε είναι να κάνουμε προτάσεις τις οποίες καπελώνετε όταν δεν σας αρέσουν !

Δεν μπορεί να υπάρξει αποτέλεσμα με τέτοιες πράξεις γιατί δεν είναι καν πολιτικές.
Ακόμα και στην Αρχαία Ελλάδα που υπήρχε άμεση Δημοκρατία, υπήρχε ένας ηγέτης ο οποίος ξεσηκώνει τα πλήθη, τον λαό.
Εσείς ποιόν ηγέτη έχετε, πείτε μας.
Τον Μαρκεζίνη, τους ακαδημαϊκούς, άλλους καθηγητές, τον Μίκη Θεοδωράκη,τον πρώην Βασιλιά, τον Μίκυ Μάους, την γιαγιά μου, εμένα, ποιον;

Η κατάσταση μου θυμίζει :
"ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΞΑΔΕΛΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ " !!

ή ακόμα χειρότερα μου θυμίζει αυτό που περιγράφεται από την ρήση : "ΣΦΑΞΕ ΜΕ ΑΓΑ ΜΟΥ Ν'ΑΓΙΑΣΩ". Χωρίς αντικειμενικές πλάτες δεν γίνεται απολύτως τίποτα και αυτό πρέπει να τους το πεις ώστε να καταλάβουν ότι υπάρχουν πολίτες που καταλαβαίνουν απολύτως τι ακριβώς συμβαίνει και τι ακριβώς "παίζεται" στην πλατεία.
Ούτε ο Συνασπισμός είναι,ούτε το ΚΚΕ ούτε το ΠΑΣΟΚ ούτε η ΝΔ,ούτε το ΛΑΟΣ.
Είναι απλά όλοι μαζί και μαζί τους οι αναρχκικοί που ήδη είναι εντός της πλατείας καθώς και άλλες ομάδες που ενδεχομένως δεν τις γνωρίζει ούτε η μάνα τους.
Επομένως είναι θέμα ολίγων ημερών να ξεφουσκώσει η ιστορία, να γίνει το μπαλόνι με το ήλιον ένα ξεφούσκωτο ακανόνιστο σχήμα σαν χρησιμοποιημένο προφυλακτικό και εδώ τελειώνουν όλα.

Χρησιμοποιείτε το όνειρο των πολιτών για δικό σας συμφέρον και αυτό το έχουν καταλάβει πλέον οι περισσότεροι.
Γι αυτό αντί να αυξάνεται ο κόσμος, μειώνεται και γι αυτό εγώ παύω να κατεβαίνω στη πλατεία είτε σαν οικονομολόγος είτε σαν τεντζεροχτύπης είτε σαν σφυριχτροφύσουλας !

Γραφικός δεν υπήρξα ποτέ.
Απλά πίστεψα προς στιγμήν κάτι για το οποίο από την αρχή ήταν προδιαγεγραμμένη η πορεία του.
Αν τη Κυριακή δεν κατέβει 1.000.000 λαού και παραπάνω στη πλατεία Συντάγματος και αν δεν γεμίσει όχι η Σταδίου και η Φιλελλήνων αλλά η Συγγρού μέχρι το Ledra marriott και η Πατησίων μέχρι το μουσείο τότε το πανηγυράκι με τα σουβλάκια, τα λουκάνικα, τις σφυρίχτρες, τα κροτάλια, το νυφοπάζαρο,το camping, οι γνωριμίες, το Gay parade,οι τετράποδοι φίλοι μας οι σκύλοι,οι απίστευτοι τύποι που λένε το μέλλον και όλα τα άλλα γραφικά που το απαρτίζουν, ΤΕΛΕΙΩΣΕ !

Στο τέλος, επειδή θα τους έχετε πρήξει στη Βουλή ,θα βγουν και τα ΜΑΤ να σας ξυλοφορτώσουν (τα οποία είναι παρατεταγμένα σε στενά και στενάκια εκτός από τον χώρο της Βουλής) και το όνειρο του απλού ακομμάτιστου Έλληνα πολίτη σταματάει εδώ !!
Τόσο απλά !
Συγνώμη αλλά περίμενα κάτι πιο σοβαρό για να μπορέσει να πέσει η κυβέρνηση αυτή, αλλά και οι τριακόσιοι κλέφτες της Βουλής που γελάνε μαζί μας και από σήμερα μαζί σας.
Δεν πέφτουν έτσι οι κυβερνήσεις αγαπητοί μου κύριοι και κυρίες.
Θέλει άλλη διαχείριση ,άλλη νοοτροπία ,άλλο επίπεδο πολιτικής.
Από τη στιγμή που δεν βγήκε μαζικά ο κόσμος έξω, το παιχνίδι ήδη τελείωσε.
Δεν μπόρεσε όπως σας προείπα να τους βγάλει ούτε ο Μίκης Θεοδωράκης.
Επομένως θα απολαύσουμε τώρα όλοι μαζί την κατάντια μας.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!