tromaktiko: Οι κάφροι της ΔΕΗ κόψανε το ρεύμα σε δεξίωση γάμου

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Οι κάφροι της ΔΕΗ κόψανε το ρεύμα σε δεξίωση γάμου



Απο το Σεπτέμβριο, εγώ η σύντροφός μου και οι οικογένειες μας προετοιμαζόμασταν για τον γάμο μας και την δεξίωση.

Όποιος έχει παντρευτεί καταλαβαίνει πόσο άγχος έχει κάθε μελλόνυμφος ώστε σε έναν ανοικτό γάμο όλα να είναι στην  εντέλεια. Όμως δεν λογαριάσαμε οτι κάποιοι κοπρίτες έχουν την δύναμη να κατεβάσουν έναν διακόπτη και να σου καταστρέψουν μια απο τις πιο χαρούμενες μέρες της ζωής σου...
Το Σάββατο 25/06/2011 και ώρα 22:00, ενώ οι καλεσμένοι μας πραγματοποιούσαν την προσελεύση τους σε κέντρο δεξιώσεων στην ανατολική Θεσσαλονίκη, οι πιο ακριβοπληρωμένοι υπάλληλοι του ελληνικού δημοσίου μας έκοψαν το ρεύμα. Δημιουργήθηκε φυσικά εκνευρισμός καθώς και οι καλεσμένοι δεν ήταν ευκολο να καθοδηγηθούν στα τραπέζια τους αλλά διεκόπη και η προετοιμασία του φαγητού.
Το ρεύμα επανήλθε μετά απο μία ώρα και ένα τέταρτο, αλλά πολλοί καλεσμένοι που υπομονετικά μας περίμεναν να έρθουμε μετά την φωτογράφιση ταλαιπωρηθήκαν γιατί απλά περιμέναν στο σκοτάδι χωρίς φαγητό με κάποια κεριά για να μας χαιρετήσουν και να φύγουν.
Κοπρόσκυλα συνδικαλιστές της ΔΕΗ, που δεν έχετε δουλέψει ούτε 1 ώρα στη ζωή σας και βγάζετε σε ένα χρόνο όσα βγάζω εγώ σε 10. Σας εύχομαι την αγωνία και στεναχώρια που τραβήξαμε εγώ η σύντροφός μου και οι οικογένειες μας να την τραβήξετε σε κάποια φάση εσείς και τα παιδιά σας.
 
Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!