tromaktiko: Περιστέρι: έτοιμος να βαρέσει κανόνι ο Δήμος Περιστερίου

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Περιστέρι: έτοιμος να βαρέσει κανόνι ο Δήμος Περιστερίου



Και πώς να μην βαρέσει κανόνι με τόσο φέσι αφου δεν παίρνει φράνγκο , κάτι παίρνει δηλαδή από το ΣΑΤΑ, αλλά αυτά είναι ψίχουλα...
μπροστά στις ανάγκες που έχει ο Δήμος , τσιρότο σε σπασμένο πόδι κάτι τέτοιο δηλαδή.

Εμείς τα λέγαμε από πριν αλλά δεν μας ακούνε ...μας λένε κιτρινιστές και ότι βγάζουμε κακία , έτσι μου είπε ένα πουλάκι στην προχτεσινή συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας προχτές στο Συμπόσιο που είχα πάει να κάνω ρεπορτάζ.

Εδώ το πράμα είναι πλέον φώς φανάρι , ασχολούνται ανοιχτά και τα υπόλοιπα μέσα ενημέρωσης με την αφραγκία του Δήμου Περιστερίου , βεβαια το πάνε λάου-λάου και ότι τάχα φταίει η κυβέρνηση και το παλιοκράτος που δεν έχουν σάλιο στα ταμεία του Δήμου και ενα σορό άλλες μπούρδες , έτσι λένε οι Δημοτικοί άρχοντες , δηλαδή προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα .

Έχω μια απορία με τόσα λεφτά που πέρασαν από τον Δήμο από δάνεια επιχορηγήσεις και τόσα αλλα που πήγαν ;

Αλλα τι ρωτάω δεν τα βλέπουμε ; Κάργα σπατάλες σε εκδηλώσεις με τρανταχτά ονόματα καλλιτεχνών ,φανταστείτε τι ζόρι οικονομικό υπάρχει φέτος που όλες οι εκδηλώσεις γίνονται με το ντόπιο δυναμικό του Δήμου μας και που εγώ το βρίσκω μια χαρά !!!

Αναπλάσεις σε πλατείες που δεν χρειαζόντουσαν , έργα μέσα στο γκαράζ με τον σκουπιδοφάγο που έβαλαν εκεί και καπάκι μαντρώνουμε το Άλσος να το αναπλάσουμε και αυτό λες και είχε ανάγκη ο Περιστεριώτης να του βάλουν λιμνούλες και συντριβανάκια .

Τα μόνα που αξίζουν από όλα αυτά τα έργα είναι κάνα δυό παιδικοί σταθμοί και το κολυμβητήριο στο Λόφο Αξιωματικών , που και αυτό αμφιβάλλω αν τελειώσει ποτέ!

Όλα τα άλλα που έγιναν ήταν φούμαρα για να ξοδευτούν λεφτά χάριν εντυπωσιασμού και αυτοπροβολής , με άλλα λόγια όλα ήταν φούσκα σαν το χρηματιστήριο του Σημίτη και τις πυραμίδες του Μπερίσα και ήρθε και έσκασε και τρέχουν τώρα και δεν φτάνουν .

Τι να σου κάνει και ο πατριώτης μου ο Σταυρούλιας , όσο και να τα μετράει τα κουκιά δεν βγαίνουν και ας τα ρίχνει και αυτός στο παλιοκράτος που δεν δίνει τίποτα !

Το θέμα είναι τι κάνανε τόσα χρονια για να υπάρχουν λεφτά στην άκρη ; Τίποτα!!! Δεν παραδειγματίστηκαν από τον διπλανό Δήμο Ηλίου που είναι νοικοκύρηδες οι άνθρωποι και έχουν καταφέρει να έχουν και 8 εκατομμύρια στην άκρη και μπορούν και πληρώνουν και να κάνουν αγορές με χρήμα ζεστό και μετρητό .

Παράδειγμα τελευταία αγόρασαν το κτήμα με τις φιστικές απέναντι από του Λακιώτη στην Θηβών και σκάσανε 1,5 εκατομμύριο και έχουν ακόμη στην άκρη χρήμα για ένα σορό άλλες δουλειές , ποιος μπορεί να τους μιλήσει ;

Ενώ εδώ ακόμα και στους γαλατάδες χρωστάμε και σε εργολάβους . Τις προάλλες ένας εργολάβος απειλούσε στου Τσαλαβούτα ότι αν δεν πληρωθεί θα κάνει ασφαλιστικά μετρα .!!!

Αφήστε και το άλλο που έμαθα προχτές από κάτι γονείς !!! Σε ορισμένα σχολεία τους είπαν ότι από Σεμπτέμβριο να κανονίσουν να πάνε χρήματα γιατί έτσι όπως πάει το πράγμα...δεν θα έχουν ούτε για πετρέλαιο αλλά ούτε για βασικά είδη καθαριότητας , οπότε καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει !!!

Για αυτό όπως καταλαβαίνετε το κανόνι ο Δήμος Περιστερίου δεν το αποφεύγει με τα μέχρι στιγμής δεδομένα .
Βλέπετε τα λεφτά τα έφαγαν τα έργα βιτρίνας και εντυπωσιασμού , να κάνουμε το κομμάτι μας και να πουλάμε μούρη στην τηλεόραση και στις εκπομπές του κάθε γυμνοσάλιαγκα .

Να όμως κύριοι που τα γεγονότα σας πρόλαβαν!!!
Και τώρα κατάλαβα για τα καλά γιατί θέλουν να την κοπανήσουν ορισμένοι , βλέπουν ότι το βαπόρι μπάζει νερά !!!
Έτσι είναι τα πράγματα και δυστυχώς τα χειρότερα για τον Δήμο Περιστερίου έρχονται !!!
www.pitsounicity.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!