tromaktiko: Σχετικά με:Είναι αδικία να κατακρίνουμε την ΕΛ.ΑΣ

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Σχετικά με:Είναι αδικία να κατακρίνουμε την ΕΛ.ΑΣ



Μεχρι χθες έλεγα ότι λες.
Σήμερα μετά από αυτό που είδα λεω...
 αφορά http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/06/blog-post_5290.html

Καταραμένοι όλοι αυτοί. Δηλαδή τι θέλεις να μας πεις?? Για να πάρεις το μισθό σου πρέπει να σκοτώσεις? Αν σου πουν σκότωσε για να πάρεις το μισθό σου θα σκοτώσεις? Αν πάρεις εντολή να σκοτώσεις το παιδί σου θα το σκοτώσεις για να πάρεις το μισθό σου? Κόντεψαν να μας σκοτώσουν ανθρώπους 50 χρονών που μέχρι χθες λέγαμε τα κακόμοιρα τα παιδιά τι τραβάνε και αυτά. Ο προδοτες δεν είναι κακόμοιροι. Εύχομαι να βρούν στην ζωή τους αυτό που τους αξίζει. Αυτή είναι η απάντηση μου σε σένα που ρωτάς τι θα κάναμε εμείς στη θέση τους. Δεν θα σκοτώναμε. Και για να ξέρεις ο δικός μας ο μισθός έχει ήδη κοπεί εδώ και κάποιους μήνες. Συμπέρασμα. Επί πληρωμή η ΕΛ.ΑΣ κάνει τα πάντα. Δεν μας παρατάς και συ λέω εγώ. Καλύτερα να πεινάσεις παρά να γίνεις φονιάς, ισχύει για τους πιο πολλούς απο μας. Εσεις δεν είστε από μας. Είστε τέρατα.. και σαν τέρατα εύχομαι να σας πληρώσει η ζωή.

Αναγνώστης
-----------------
Σιγουρα δεν μπορουμε να κατακρινουμε το γεγονος οτι δεν αντιδρουν οπως ολος ο κοσμος και συνεχιζουν κανονικα τη δουλεια τους. ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΜΕ αυτα τα 'καημενα παιδια' ομως που φορανε κουκουλες κ το παιζουν αναρχικοι για να δημιουργουν επεισοδια. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ!!!!

Αναγνώστης
-----------------
Τι συγκινητικά που μας τα λές...
θα βάλω τα κλάμτατα...Πες τα στον παπού που του ανοίξαν το κεφάλι με τα γκλομπς, πες τα και στους διαδηλωτες που τους έχουν πνίξει δυό μέρες στα χημικά και στο ξύλο !
Και αν είχα εγώ τέτοια "παιδιά", θα τα είχα σφάξει στο γόνατο...

Αναγνώστης
-----------------


Εισαι με τα καλα σου ανθρωπε μου ;;;;

ειναι δυνατον να ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ τον αλλον για να μην χασεις τη δουλεια σου που ειναι ΗΔΗ χαμενη ετσι και αλλιως ;;;
Δηλ, τα ΜΑΤ θα μεινουν ανεπαφα απο το μνημονιο ;;;; σε αλλον πλανητη ζουν ;;;;
τι βλακειες ειναι αυτες ;;;
αντι να παρουν το μερος του Κοσμου παιρνουν το μερος των αφεντικων ...
αλλα σε λιγο καιρο θα δουν τα καλα ....

Αναγνώστης
----------------

Σε απαντησης οσων λες οτι ειναι αδικια να κατακρινουμε τους αστυνομικους θα σου απαντησω τα εξης.ημουν εκει να διαμαρτυρηθω για το μελλον της 2χρονης κορης μου και το μελλον το παιδιου που θα φερει στον κοσμο η γυναικα μου σε λιγους μηνες. Ειμαι γιατρος στο επαγγελμα απο αυτους που δουλευουμε στον ιδιωτικο τομεα για 1500 το μηνα και δεν εχουμε δει ποτε φακελακια. Λοιπον φιλε μου τα ματ σημερα χτυπαγαν οποιον εβρισκαν αναιτια οπου μπορουσαν.! Χωρις προκληση χωρις τιποτα. Εβριζαν οποιον εβρισκαν . Δεν θελεις να μαθεις τι κοσμιτικα επιθετα ελεγαν σε νεες κοπελες και σε γερους. Αναφερομαι σε αυτους γιατι για τους αντρες καποιας ηλικιας που μπορουν να προστατευθουν δεν με νοιαζει. Καθε αγωνας ειναι και μια μαχη. Εριξαν χιλιαδες δακρυγονα οχι σε κουκουλοφορους αλλα σε απλους διαδηλωτες. Καραγιωργη σερβιας και συνταγματος εγκλοβισαν 300 ατομα μπηκαν με τις μηχανες τους και εριχναν πανω απο τα παπια ξυλο σε οποιον εβρισκαν. Εριξαν και ασφυξιογονα και εφυγαν. Μπροστα μας οι επικεφα! Λεις τους τους τραβαγαν συνεχεια Πισω για να μην βαρανε διαδηλωτες. Ανα ξερεις απο διαδηλωσεις θα ξερεις οτι το συνθημα για να σταματησουν να δερνουν ειναι να σηκωνουν ψηλα το γκλοπ . Εγω το ειδα μονο εγω πανω απο 50 φορες. Ειχαν αφηνιασει. Εγω ο ιδιος εχω πολλες φορες στραφει εναντιων των αναρχικων και σε οσα κανουν. Ε λοιπον σημερα ακομα και ο σκαι μιλησε για βαρβαροτητα εναντια στους διαδηλωτες. Ξερω οτι τους ξαμολησε ο παπαπυτσης αυτος ο ογκοληθος της δημοκρατιας που ηταν και της γενια του πολυτεχνειου. Ξερω οτι ειναι με 800 μισθο. Ξερω οτι ειναι νεα παιδια που κανουν οτι τους! Λενε. Αλλα η διαφορα του ζωου απο τον ανθρωπο ειναι να σκεφτεται και να δρα με σκεψη και οχι με τα αντανακλαστικα του

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!