tromaktiko: "Αγανακτισμένος" και ο Πάγκαλος - Πήγε στη Βενετία να...ξεσκάσει!

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

"Αγανακτισμένος" και ο Πάγκαλος - Πήγε στη Βενετία να...ξεσκάσει!



Ρομαντικό τριήμερο στη Βενετία για τον Θ. ΠάγκαλοΜια χαρά φαίνεται πως τα περνάει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, την ώρα που το κέντρο της Αθήνας « βουλιάζει» από «Αγανακτισμένους» για περίπου μισό μήνα, ο κ. Πάγκαλος δείχνει να περνάει «ζάχαρη» στην Βενετία!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Δημοκρατία, ο αντιπρόεδρος πέρασε ένα χλιδάτο και πανάκριβο τριήμερο στη Βενετία προκειμένου να «ξεφύγει» από την καταθλιπτική πραγματικότητα στην οποία έχε περιέλθει η χώρα μας.
Ο Θ. Πάγκαλος ταξίδεψε μαζί με τη σύζυγό του, για την πόλη των Δόγηδων, με αφορμή τα εγκαίνια ελληνικού περιπτέρου στη φετινή Biennale. Η σχετική αρμοδιότητα ανήκει στον υπουργό Πολιτισμού, ο οποίος ωστόσο δήλωσε «κώλυμα» και έτσι μετέβηκε ο Θ. Πάγκαλος.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, για την παραμονή του φέρεται να επέλεξε ένα από τα πιο πολυτελή, πεντάστερα ξενοδοχεία της πόλης, το «Danieli Excelsior» το οποίο βρίσκεται δίπλα στην πλατεία του Αγίου Μάρκου και έχει μοναδική θέα στα κανάλια και τους βενετσιάνικους δρόμους.
Για δύο διανυκτερεύσεις στις αρχές Ιουνίου οι τιμές των απλών δωματίων στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο, κυμαίνονται από 1.100 ως 1.300 ευρώ ενώ για μία από τις 11 σουίτες η τιμή ξεκινά από τα 4.200 ευρώ και φτάνει τα 4.860 ευρώ…
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!