tromaktiko: Προς τον Πρωθυπουργό και το Ελληνικό κοινοβούλιο

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Προς τον Πρωθυπουργό και το Ελληνικό κοινοβούλιο



Άκουμε πολλά σχόλια τελευταία, εις βάρος του κινήματος των αγανακτισμένων, του Ελληνικού λαού.

Από τον κ. Καστανίδη, την κα. Ξενογιαννακοπούλου κ.λ.π. ότι προπηλακίζουν την Δημοκρατία, με τις (ειρηνικές κινητοποιήσεις) τους.

Βέβαια υπάρχουν και οι βουλευτές, όπως ο κάποιος Βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος της Κέρκυρας, που κατά ομολογία, (κοινού θνητού), του κινήματος των αγανακτισμένων, έλεγε ψέματα, μόνο και μόνο, για να εμβολίσει την διαδικασία και να στραφεί η κοινή γνώμη εναντίον τους, για να σταματήσει, όλος αυτός ο δικαιολογημένος κατά την γνώμη πολλών ξεσηκωμός του κόσμου, γιατί δεν τους συμφέρει, επειδή μέχρι τώρα καλά περνούσαν. (δύο μέτρα, δύο σταθμά).

Άκουμε από τον Κ. Σαμαρά από την Κρήτη, ότι δεν συμφωνεί με τους πολίτες τους αγανακτισμένους, που το κόμμα του βοήθησε να φτάσουν τα πράγματα εκεί που φτάσανε τα περασμένα χρόνια, (έφερε και τους πρώτους Αλβανούς μετανάστες), με τις λανθασμένες ενέργειες τους και άλλες.

Και ότι μετά από 11 χρόνια, επέστρεψε στο σπίτι του.

Θα ξέχασε φαίνετε, ότι τον είχε διώξει από την ΝΔ, ο τότε Πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης, γιατί του έριξε την κυβέρνηση.

Εμείς πάντως δεν το ξεχάσαμε.

Άκουμε από την κα. Κανέλλη της Εκάλης, ότι προπηλακίζεται η Δημοκρατία, γιατί πήγε και αυτή να λάβει μέρος στις πορείες και δεν την άφησαν.

Εάν σας είχαν αφήσει κα. Κανέλλη, τότε φαντάζομαι, δεν θα ήταν προπηλακισμός της Δημοκρατίας, ούτε όταν το ΠΑΜΕ, ρημάζει τα πάντα στο πέρασμά του, είναι προπηλακισμός της Δημοκρατίας.

Το ίδιο ισχύει και για τον κ. Τσίπρα.

Άκουμε ότι παραπονείται και ο κ. Πάγκαλος, (ο γνωστός όλοι μαζί τα φάγαμε), πού σε εκπομπή της κα. Στάη, παρουσία ανθρώπων του λαού, διασκεύασε την δήλωση του, (ως, ότι εννοούσε τους πολιτικούς, κάποιους επιχειρηματίες και αυτούς που ωφελήθηκαν, από τις ρουσφετολογικές προσλήψεις).

Όλοι αυτοί κ. Αντιπρόεδρε της Κυβέρνησης, δεν ξεπερνούν το 10-15% του Ελληνικού λαού και εν πάση περιπτώσει, τότε γιατί πρέπει για όλους αυτούς να πληρώσει ο υπόλοιπος Ελληνικός λαός.

Πάρτε τα, από αυτούς που τα φάγανε κ. Πάγκαλε.

Προπηλακισμός της Δημοκρατίας, δεν είναι να του κόβουν του λαού την σύνταξη, αντισυνταγματικά, που ούτος η άλλος είναι και μικρή, και έχει πληρώσει κρατήσεις όλη του την ζωή για αυτήν??

Προπηλακισμός της Δημοκρατίας, δεν είναι να του κόβουν του λαού το εφάπαξ, αντισυνταγματικά, που επίσης έχει πληρώσει για αυτό??

Προπηλακισμός της Δημοκρατίας, δεν είναι να πλουτίζουν οι Πολιτικοί, λοιποί δημόσιοι λειτουργοί και άλλοι, εις βάρος του Ελληνικού λαού και από την τσέπη του και από το αίμα του??

Προπηλακισμός της Δημοκρατίας, δεν είναι να διορίζονται Υπουργοί, οι φίλοι και συγγενείς, για να περνάνε καλά οικονομικά (χωρίς να τους λείπουν τα χρήματα) και να μην ιδρώνει και το αυτί τους, για τις αστοχίες που παράγουν??

Προπηλακισμός της Δημοκρατίας, δεν είναι να λετε ψέματα στον Ελληνικό λαό για το ποσοστό ενεργείας, που στην πραγματικότητα, κοντεύει να φτάσει το 20-25% γιατί μέσα εντάσσονται και αυτοί που δουλεύουν με δελτίο παροχής υπηρεσιών και δεν έχουν δουλειά!!

Χώρια τους μετανάστες.

Προπηλακισμός της Δημοκρατίας, δεν είναι να προστατεύονται, οι κλέφτες του Δημόσιου χρήματος, από όπου και αν προέρχονται, δηλαδή και πάλι του Ελληνικού λαού, γεμίζοντας τις τράπεζες του εξωτερικού με εμβάσματα, που σίγουρα υπερκαλύπτουν τον δανεισμό της χώρας, χωρίς να τους τα κατάσχετε και να τους βάζετε φυλακή??

Προπηλακισμός της Δημοκρατίας, δεν είναι να μην έχει να φαει ο κόσμος και να πεινάει, η να μην μπορεί, να πληρώσει τις υποχρεώσεις του και να του βγάζουν στο σφυρί την περιουσία του??

Και άλλοι, χωρίς να έχουν δουλέψει ποτέ στην ζωή τους, όπως πολλοί από εσάς, να έχουν δεκάδες ακίνητα και ακριβά αυτοκίνητα??

Προπηλακισμός της Δημοκρατίας, δεν είναι να φοβάται ο κόσμος να περπατήσει στους δρόμους, γιατί φοβάται μην τους κλέψουν και τους σκοτώσουν για ψύλλου πήδημα, οι διάφοροι μετανάστες, η και άλλοι που έχετε μαζέψει, με τις λανθασμένες πολιτικές σας και πληρώνετε η ταΐζετε, και πάλι με τα λεφτά του Ελληνικού λαού??

Προπηλακισμός της Δημοκρατίας, δεν είναι εσείς να προστατεύεστε από την αστυνομία και ο λαός που σας πληρώνει, να μένει ακάλυπτος και να τρομοκρατείται??

Προπηλακισμός της Δημοκρατίας, δεν είναι να πουλάτε την περιουσία του Ελληνικού λαού και τον ίδιο τον πλούτο της χώρας, για μία δεκάρα, που πιθανόν και από εκεί να πάρετε μίζες, για να τον σώσετε δήθεν??

Και αναρωτιέστε μετά από όλα αυτά, όλοι εσείς όπως και ο κ. Λιαρέλης του MEGA, με τις δεκάδες χιλιάδες ευρώ τον χρόνο, γιατί συμβαίνουν αυτά!!

Εγώ, όλα αυτά τουλάχιστον κύριοι, θα τα έλεγα προδοσία και εξαπάτηση και λυπάμαι, γιατί από την πείρα μας τα τελευταία χρόνια, όλοι έχουμε αρχίσει να πιστεύουμε ότι φωνάζει ο κλέφτης, όπως πολλοί πρώην από εσάς για να φύγει ο νοικοκύρης.

Και για αυτόν τον λόγο, έχουν ξεσηκωθεί και όλοι οι λόγιοι αυτού του κράτους και μπράβο τους. Και αυτοί εκτός πραγματικότητας είναι??

Με εκτίμηση
Κασιμάτης Γιώργος
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!