tromaktiko: Υπάρχει δημοτική αστυνομία στη Λάρισα;

Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Υπάρχει δημοτική αστυνομία στη Λάρισα;



Ζω και εργάζομαι στη Λάρισα. Αυτό που συμβαίνει στο κέντρο της πόλης και ειδικά στην περιοχή φρούριο είναι αδιανόητο...
Να σημειώσω ότι όλη η περιοχή έχει πεζοδρομηθεί εδώ και αρκετά χρόνια.

Καταρχήν από την εφαρμογή του νόμου για το κάπνισμα και μετά δεν έχει περάσει ούτε μια φορά έλεγχος από τα καταστήματα. Τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα στον πεζόδρομο από τους ''επαγγελματίες '' της περιοχής δίνουν μια απωθητική εικόνα καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Μόλις δε πέσει το σκοτάδι απλώνονται παντού τραπεζοκαθίσματα από τα μαγαζιά που υπάρχουν, ταυτόχρονα κάνουν την εμφάνιση τους κατά δεκάδες τα κλασικά ''μαγκάκια'' της πόλης που ανηφορίζουν προς την πλατεία Λαμπρούλη με τα παπάκια και τις εξατμίσεις να ακούγονται σε όλο το φρούριο.
Το βράδυ της Παρασκευής λιποθύμησε μια γυναίκα και το ασθενοφόρο που ήρθε να εξυπηρετήσει το περιστατικό κόλλησε για αρκετή ώρα, επειδή δεν χωρούσε να περάσει από τα τραπεζοκαθίσματα.
Είναι το δεύτερο περιστατικό που βλέπω με τα μάτια μου να συμβαίνει. Στο πρώτο οι νοσοκόμοι του ΕΚΑΒ ανέβηκαν με τα πόδια με το φορείο για να παραλάβουν τον ασθενή.
Η Δημοτική αρχή τι έχει να πει για όλα αυτά? Πρέπει να γίνει κάτι άσχημο προκειμένου να λάβει τα απαραίτητα μέτρα? Έλεος με την αναλγησία κύριε Τζανακούλη, πάρτε μέτρα ΤΩΡΑ

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!