tromaktiko: Μυρσίνη Λοΐζου προς Παπανδρέου κ ΠΑΣΟΚ: Μην ξαναχρησιμοποιήσετε το «Καλημέρα Ήλιε»!

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Μυρσίνη Λοΐζου προς Παπανδρέου κ ΠΑΣΟΚ: Μην ξαναχρησιμοποιήσετε το «Καλημέρα Ήλιε»!



Έχω βαρεθεί να έχουμε όλοι στην Ελλάδα άποψη για όλα , όπως επίσης ξαφνικά να τα μηδενίζουμε όλα . ..
Θα ήθελα να απαντήσω στην κόρη του αείμνηστου Λοίζου ( Μυρσίνη Λοιζου ) τα εξής .
Εσύ αμφισβητείς τα Δημοκρατικά δικαιώματα του Ελληνικού Λαού αλλά εγώ σου απαντώ μέσα από blog και περιμένω να καταλάβεις ότι κάτι τέτοιο σε οποιοδήποτε κουμμουνιστικό κράτος θα ήταν αδύνατον .
Τόσα χρόνια σε ενοχλούσε και σε πλήγωνε που άκουγες το τραγούδι ( Καλημέρα ήλιε ) σε συγκεντρώσεις του ΠΑΣΟΚ , πρόβλημα σου . Αυτό το τραγούδι ενέπνευσε πολλές γενιές και ο Λαός το τραγούδησε στο κόμμα που πραγματικά έφερε τον Λαό στην Εξουσία και την Λαϊκή Δημοκρατία στην Ελλάδα , από εκεί και πέρα όλοι μας πάθαμε αμνησία και συμβάλαμε σε αυτήν την κρίσιμη κατάσταση που έχει έρθει η Ελλάδα μας τώρα .
Εδώ και χρόνια δεν μας ένοιαζε εάν υπήρξαν κλέφτες πολιτικοί φτάνει να έχουμε εμείς γεμάτο τον ντορβά , δεν μας ένοιαζε εάν αυτός που δούλευε στο Δημόσιο δεν δούλευε αλλά τα έξυνε   γιατί είχαμε την ελπίδα να μπούμε εμείς κάποια στιγμή ή να βολέψουμε το παιδί μας και αυτό με την σειρά του να συνεχίσει να τα ξύνει . Και άλλα πολλά . Τώρα κάνουμε λές και ανακαλύψαμε την Αμερική . Μήπως μας πειράζει τελικά ότι κάποια αλισβερίσια κόβονται μήπως μας πειράζει τελικά ότι για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλεία πολύ και όχι τεμπελιά και απατεωνιά .
(Το όλο σκηνικό μου θυμίζει την δεκαετία του 90 που ήρθαν οι αλβανοί στην Ελλάδα , πήγαινε η κάθε γριά , η κάθε νεόπλουτη και για να δείξει ότι είναι in βάφτιζε έναν αλβανό και τον σπιτώνανε τον είχανε για δούλο , όταν άρχισαν οι αλβανοί να τις κλέβουν να τις βιάζουν και να τις δέρνουν τους έφταιγε το κράτος . Τελικά τους βάλανε όλους τους αλβανούς και τους οικογενειάρχες και τους κλέφτες σε ένα τσουβάλι και αυτοί φταίνε για όλα . )

Εσύ τώρα έρχεσαι να απαγορέψεις στην ουσία εντελώς Δημοκρατικά στον Λαό να τραγουδάει .
Τέλος γιατί μας έχω βαρεθεί να έχουμε άποψη για όλα .
Σταματήστε κκεδάκια νδακια χουντικάκια κ.τ.λ να προσπαθείτε να μηδενίσετε και να διαγράψετε τους αγώνες που έκανε τόσα χρόνια ο Λαός που πίστεψε στο ΠΑΣΟΚ και να μηδενίζεται και το έργο του ., Η Ιστορία έχει γράψει χρόνια τώρα με χρυσά γράμματα το τι έχει κερδίσει ο Λαός με το ΠΑΣΟΚ Κυβέρνηση και το τι έχει κερδίσει η Ελλάδα .
Απλά ο κόσμος που διαβάζει μπορεί να σκεφτεί ……
Ακόμα και τώρα στην ποιο κρίσιμη στιγμή της Ελλάδος μετά την χούντα τα κόμματα της αντιπολίτευσης που το μόνο που ξέρουν είναι να κριτικάρουν ας προτείνουν κάποια διαφορετική εφαρμόσιμη λύση .
Στο τέλος και να μην σωθεί η Ελλάδα από την πολιτική του Παπανδρέου η Ιστορία θα γράψει για Ένα κίνημα που προσπάθησε να σώσει την χώρα από λάθει του παρελθόντος (ακόμα και δικά του ) και 3-4 άλλα κόμματα και αποκόμματα που για 2-3 χρόνια στην αντιπολίτευση ξέρανε μόνο να ασκούν κριτική και στείρα πολιτική .

Αναγνωστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!