tromaktiko: Ο απατεώνας γλίτωσε από το Λαμπραντόρ!

Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Ο απατεώνας γλίτωσε από το Λαμπραντόρ!



Τον μάστορά του θα έβρισκε στο πρόσωπο ενός…
Λαμπραντόρ ο επιτήδειος απατεώνας, που προσπάθησε να εξαπατήσει μια ηλικιωμένη γυναίκα στη Λαμία! Στάθηκε, όμως, τυχερός αφού ο γιος του θύματός του συγκράτησε τον σκύλο που ήταν έτοιμος να ορμήσει, χωρίς να γνωρίζει ότι είχε προσπαθήσει να εξαπατήσει τη μητέρα του!

Ο 40άρης καλοντυμένος και ευγενικός απατεώνας πλησίασε την γυναίκα στον δρόμο και της συστήθηκε ως «Νίκος, ο λογιστής του γιου της», λέγοντάς της ότι τον έστειλε εκείνος για να του δώσει 360 ευρώ που δήθεν χρωστούσε στην εφορία! Η ηλικιωμένη απάντησε ότι δεν είχε χρήματα και τότε αυτός της ζήτησε ένα ποτήρι νερό. Χωρίς εκείνη να υποψιαστεί κάτι, τον έβαλε στο σπίτι της.

Όμως, εκείνη την στιγμή έφτανε ο γιος της μαζί με τον σκύλο του, ο οποίος επιτέθηκε στον άγνωστο που το έβαλε στα πόδια! Ο ιδιοκτήτης συγκράτησε το Λαμπραντόρ και ρώτησε την μητέρα του ποιος ήταν ο άγνωστός του άνδρας, αλλά σίγουρα θα μετάνιωσε που δεν άφησε ελεύθερο το σκυλί, όταν πήρε την απάντηση ότι ήταν ο… λογιστής του! Ο απατεώνας μπήκε σε μια μαύρη BMW 520 όπου τον περίμενε ο συνεργός του και εξαφανίστηκαν πριν προλάβουν να συγκρατήσουν τον αριθμό κυκλοφορίας.

Άλλος ένας ηλικιωμένος έπεσε θύμα παραπλάνησης στην Ηγουμενίτσα, όπου ο απατεώνας κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του, προφασιζόμενος ότι είναι φίλος με το γιο του ο οποίος τον είχε στείλει τάχα να του δώσει 500 ευρώ για δήθεν οφειλή που είχε. Ο άτυχος γέροντας του έδωσε τα χρήματα από το πορτοφόλι του, αλλά ο άγνωστος άρπαξε αστραπιαία άλλα 2.000 ευρώ και το έβαλε στα πόδια!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!