tromaktiko: Γιατί η χώρα δεν θα πάει μπροστά

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Γιατί η χώρα δεν θα πάει μπροστά



Βλέποντας το βίντεο με την Κανέλλη άκουσα κάποιους να λένε αφήστε την να περάσει είναι η μόνη που τα λέει καλά.
Δηλαδή οι υπόλοιποι βουλευτές της αντιπολίτευσης δεν λένε τα ίδια; Μόνο η αριστερή από την Εκάλη τα λέει; Εγώ τους ακούω όλους να γκαρίζουν για μεσοπρόθεσμα που δεν βγαίνουν για απατεώνες πολιτικούς κτλ. Μόνο η Ντόρα παίζει διπλό ταμπλό. Όπως επίσης ξέρω ότι τα λέγανε χρόνια πριν πολιτικοί της ΝΔ που κανείς σας δεν τους άκουσε, αλλά φάγατε την προπαγάνδα των ΜΜΕ που σας δουλέψανε καλά καλά. Τώρα κατηγορείτε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.
Δεν σας άρεσε όταν ο Καραμανλής, 2 χρόνια πριν βγει ο ΓΑΠ, έλεγε θα πάρω μικρά μέτρα να μην μας χτυπήσει η κρίση αλλά όλοι τον πολεμήσατε. Δεν σας άρεσε όταν σας είπε θα σας κόψω μόνο την αύξηση, θέλατε Γιωργάκη και να σας κόψει 30% μετά από 2 χρόνια. Σκεφτήκατε ποτέ τι σήμαινε κόβω την αύξηση 2 χρόνια πριν χρειαστεί να πάρουμε τα μέτρα τώρα; απλά μαθηματικά να δείτε πόσα δις θα γλιτώναμε που τα ψάχνουμε τώρα. Πυρκαγιές τα 07-09, εμπρησμοί, προβοκάτσια των συμφερόντων. Σταματήσανε έργα υψίστης στρατηγικής και οικονομικής σημασίας σε συνεργασία με την Ρωσία. Πόσα δις χάσαμε πάλι; Τον κατηγόρησατε για σκάνδαλα τα μεγαλύτερα των οποιων είναι του ΠΑΣΟΚ και τα υπόλοιπα είναι πταίσματα, για ένα διορισμό πρέπει να πέσει η κυβέρνηση; Αποδείχθηκε, το ανέφεραν κάπου στα ψιλά και αυτό ήταν. Ακόμα νομίζετε ότι ο Καραμανλής έφαγε λεφτά στο Βατοπέδι και ziemens, αγνοείται είμαι σίγουρος όχι τα πορίσματα των εξεταστικών, τι παίχτηκε καν. Ευτυχώς η ιστορία δείχνει τα σωστά βήματα. Δικαιώθηκε η ΝΔ με τα σωστά βήματα που έκανε και την πολέμησαν τα μεγάλα συμφέροντα, όπως και αυτό αποδείχθηκε. Πολλά μπορώ να πω για το έργο της, δυστυχώς! δεν θα ακούσετε, δεν θα το πιστέψετε και δεν θα καταλάβετε. Δυστυχώς...
Σε αυτή τη συγκυρία φταίει μόνο το ΠΑΣΟΚ, αυτό έχει την πλειοψηφία και κάνει κουμάντο για 4 χρόνια, ότι θέλει θα περάσει κι ότι θέλει θα μας κάνει. Δεν ενδιαφέρονται και 10000000 να κατέβουν στο σύνταγμα. Έχουν μία αποστολή να εξετελέσουν. Μόνη λύση μπες μέσα στη βουλή και βγάλτους έξω.
Περιμένω τα πράσινα παπαγαλάκια και τους ανίδεους αριστερο-αναρχικούς να αντικρούσουν με ελάχιστο ενδιαφέρον! Γιατί δεν θα μάθετε ποτέ και αυτή η χώρα δεν θα πάει ποτέ μπροστά!
Ένας νεοδημοκράτης του Καραμανλή κι όχι του Σαμαρά!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!