tromaktiko: Σχετικά με το ότι οι ιαχωβάδες κάνουν προσπάθειες για τη διατήρηση της ζωής με τις πιο σύγχρονες μεθόδους

Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Σχετικά με το ότι οι ιαχωβάδες κάνουν προσπάθειες για τη διατήρηση της ζωής με τις πιο σύγχρονες μεθόδους



Eχω να πω, οτι οντας ιατρος στις ΗΠΑ και ζωντας καθημερινα τον εφιαλτη με αυτους τους ανθρωπους, δηλωνω απεριφραστα οτι...
(αφορά: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/06/blog-post_6194.html)

ΔΕΝ τους νοιαζει να διατηρησουν τη ζωη, αλλα να επιδειξουν τα πιστευω τους στην ιατρικη κοινοτητα. Αν γινεται δε, να προσηλυτισουν και καποιους απο το προσωπικο του νοσοκομειου, τοτε ειναι πανευτυχεις.
    Αυτα που γραφω προερχονται απο προσωπικα βιωματα, και εσυ φιλε ιαχωβα, δεν εισαι υποχρεωμενος να τα αποδεχθεις, αλλα εγω τα εζησα πολλακις και ηταν οντως δραματικες οι στιγμες οπου ανθρωποι πεθαιναν αναιτια.
    Μια ασθενης μου μαρτυρας του Ιαχωβα στην εντατικη μολις ξυπνησε απο το κωμα στο οποιο ειχε περιελθει, ενημερωθηκε για την κατασταση της υγειας της και συμφωνησε σε μεταγγιση για να σωσει τη ζωη της απο ακατασχετη αιμορραγια. Οταν δε, ενημερωθηκε για τη σταση των συγγενων της, ιαχωβαδων, κατα τη διαρκεια του κωματος, απαιτησε δικαστικως να μην την ξαναπλησιασουν σε αποσταση μικροτερη των 100 ποδων, και τους εκανε και μηνυση.
    Οσον αφορα τη φραση -  να μην ανοιγεις την πορτα - που αναφερει ο συμπαθεστατος κυριος, να θυμισω οτι το ελληνικο συνταγμα απαγορευει ρητα τον προσηλυτισμο απο οποιαδηποτε θρησκεια, ακομα και την Ορθοδοξη, παροτι με τον ιδιο ρητο τροπο προστατευει αυτην ως κυριαρχη.
 
Αναγνώστης Ιατρος,
Σικαγο, Ιλλινοις
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!