tromaktiko: Θρίλερ με την κόρη του Αλ Μπάνο

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Θρίλερ με την κόρη του Αλ Μπάνο



«H Ιλένια Καρίζι είναι ζωντανή και ζει στην Αριζόνα σε ορθόδοξο μοναστήρι». Η υπόθεση της κόρης του Αλ Μπάνο και της Ρομίνα Πάουερ, που έχει εξαφανιστεί από το 1994, έρχεται ξανά στο...
 φως ύστερα από τη δήλωση-σοκ του αρχηγού της αστυνομίας της Νέας Ορλεάνης.

Ωστόσο ο πατέρας της δεν χάρηκε με τα νέα, καθώς δεν πιστεύει τίποτα και κάνει λόγο για αισχρή κερδοσκοπία.

Τα ίχνη της Ιλένια, του πρώτου παιδιού του Αλ Μπάνο, χάθηκαν το 1994 στη Νέα Ορλεάνη και παρά τις προσπάθειες των γονιών της, δεν στάθηκε εφικτός ο εντοπισμός της. Ολα όμως τώρα μπορεί να ανατραπούν, μετά τη συνέντευξη του Γουόρεν Ρίλι στο γερμανικό περιοδικό «Freizeit Revue». Σε αυτό δηλώνει ότι η Ιλένια βρίσκεται στο μοναστήρι του Αγίου Αντωνίου στο Φίνιξ της Αριζόνα.

Το περιοδικό δημοσιεύει φωτογραφίες του μοναστηριού και μια προσομοίωση του πώς πρέπει να είναι η 40χρονη σήμερα κόρη του τραγουδιστή. Τη δήλωση του αρχηγού επιβεβαίωσε στο περιοδικό και ο Γκουέν Γκουγκενχάιμ, ντετέκτιβ στο τμήμα Ανθρωποκτονιών: «Εχουμε νέα στοιχεία για το μέρος όπου βρίσκεται η Ιλένια. Δεν μπορώ να υπεισέλθω σε λεπτομέρειες επειδή η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη».

Τους αστυνομικούς οδήγησε στο μοναστήρι η Τσεγιέν Κασία, ένα μέντιουμ από το Αμβούργο. Η αστυνομία όμως έχει «δεμένα» τα χέρια της επειδή δεν διώκεται για κάτι η Καρίζι, οπότε το μοναστήρι δεν υποχρεούται να αποκαλύψει την ταυτότητα όσων φιλοξενεί.

Ο διαχειριστής της μονής, μοναχός Σαμουήλ είπε σε Γερμανό ρεπόρτερ που ρώτησε για την Ιλένια: «Πριν από δύο ημέρες, μετά από τηλεφώνημα της αστυνομίας, μια γυναίκα που δούλευε στον κήπο έφυγε από το μοναστήρι δηλώνοντας ότι θέλει να πάει στην Ασία».

Στο μεταξύ, ο Αλ Μπάνο επέκρινε δριμύτατα το δημοσίευμα: Είναι αισχρή κερδοσκοπία, είδηση της δεκάρας, όπου δεν υπάρχει καν η μισή αλήθεια. Είναι ψευδείς επινοήσεις των Γερμανών, που και την ψυχή τους πουλούν προκειμένου να αυξηθούν οι πωλήσεις. Κάτι παρόμοιο συνέβη με ένα ισπανικό κανάλι, στο οποίο έκανα αγωγή».

Espressonews.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!