tromaktiko: Ελλάδα: Ο αδύναμος κρίκος, το ευρώ και η δραχμή

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Ελλάδα: Ο αδύναμος κρίκος, το ευρώ και η δραχμή



Αγαπητε κυριε ΜΑΡΔΑ
Χωρις να εχω τα πτυχια και τον βαρυτιμο τιτλο σας, τολμω να μην εμπιστευτω τους "επαιοντες"
και να βαλω το μυαλο μου λιγο να δουλεψει απο μονο του...
Αφορα http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/06/blog-post_539.html


Θα ξεκινησω απο τη λυση που προτεινετε, που ειναι καρμπον η λυση που μας "περνάει" η τρόικα, με αλλα λογια. Συναινεση και συγχνωτισμος με τα ευρωπαια κορακια, και προσελκυση ξενων επενδυσεων (γνωστο και ως ξεπουλαμε, τρεχτε να προφταστε). Προσωπικα αυτο που προτεινετε δεν το θεωρω λυση, αλλα το προβλημα το ιδιο.

Επίσης κυριε Μαρδα μπήκατε στον κοπο να γραψετε αυτο το αρθρο για την οικονομια μας, για να μας δωσετε τα φωτα σας, ως διακεκριμενος(?) οικονομολογος, χωρις να αγγιξετε το πιο βασικο ζητημα. Το πιο επώδυνο ζητημα. Που κανεις δεν μιλαει για αυτο γιατι μπορει να χασει τη θεσουλα του, η και το κεφαλι του το ιδιο. Το ζητημα που λεγεται ΤΡΑΠΕΖΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ.

Γιατι δεν λετε στο κοσμο οτι η κεντρικη μας τραπεζα, ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ειναι ιδιωτικη, με μυστικο καταστατικο, και υπερανω νομου και ελεγχου απο το Ελληνικο κρατος? Γιατι δεν εξηγείτε στον κοσμο οτι καθε ευρω που εχει τυπωμενο η Ελλαδα το αγορασε απο αυτη την ιδιωτικη τραπεζα? Γιατι δεν ενημερωνετε τον κοσμο και δεν απαιτειτε να παρουμε την οικονομια στα χερια μας?
Πανω απο ολα πως ειναι δυνατων να μιλατε για "κουρεμα" χρεους, οταν ολοι γνωριζουμε πια πως ειναι απεχθες, επιβεβλημενο με δολια μεσα για να κραταει την χωρα υπο τον ελεγχο τους? Και οταν υπαρχουν ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΝΟΜΟΙ που μας καλυπτουν ως προς την ΠΛΗΡΗ ΑΚΥΡΩΣΗ του χρεους για ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!

Κυριε Μαρδα τα ερωτηματα αυτα απαιτουν απαντησεις.

Μετα τιμης
Α. Π.

Αν. Αγανακτησμενος
Τμημα Αποστρεβλωσης και Κριτικης σκεψης

------------------------------------------------------------------------------

Αφορα http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/06/blog-post_539.html

Ο κυριος Δημητρης Μαρδας, ο οποιος υπεγραψε το αρθρο του
"Αν. Καθηγητής
Τμήμα Οικονομικών Επιστημών ΑΠΘ"
Ξεχασε να προσθεσει μια βασικη πληροφορια απο το σαιτ του mardas.gr
"Ο Δημήτρης Μάρδας, από το 2008, είναι Επικεφαλής Ομάδας Εργασίας για το Εμπόριο - Παραγωγή του Τομέα Ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ. "

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!