tromaktiko: Νέα ελπιδοφόρα πνοή, η νέα Κυβέρνηση

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Νέα ελπιδοφόρα πνοή, η νέα Κυβέρνηση



Άλλαξε θετικά η ψυχολογία των πολιτών, με την Νέα Κυβέρνηση.
Ευχόμαστε «καλή διακυβέρνηση», για το καλό όλων των πολιτών.

Τώρα πρέπει να γίνει στροφή προς την κοινωνία, την στήριξη των ασθενέστερων, την αντιμετώπιση της διαφθοράς, και την ανάπτυξη.
Η παιδεία πρέπει να περάσει σε χέρια δημοκρατικών, γιατί η τελευταία δεξιά λαίλαπα εγκατέστησε στα Πανεπιστήμια «δικά της παιδιά», χωρίς προσόντα.
Οι τραπεζίτες, επίσης, κατάντησαν να ελέγχουν τα κράτη και αυτό πρέπει να σταματήσει.
Να βγουν ετήσια, διετή τριετή έντοκα γραμμάτια με επιτόκιο 4 έως 5% και θα βρείτε αμέσως περίπου 29 δις.. Από τον Ιανουάριο του 2012 δηλ. σε οκτώ μήνες η Ευρώπη θα έχει νέο μόνιμο Ταμείο σταθερότητας και δανεισμού υπερχρεωμένων Κρατών. Άρα αν φτάσουμε στο 2012 υπάρχει ελπίδα σωτηρίας!
Πρέπει να γίνουν ρυθμίσεις οφειλών υπερδανεισμένων σε «πακέτα» των εκατό χιλιάδων, των διακοσίων κλπ.. με χαμηλή δόση και επιτόκιο.Οι τραπεζίτες πήραν τα 110 δις και δεν έδωσαν καμία ρευστότητα στην αγορά.

«Ακόμα και εκατό χιλιάδες δις να δώσει παράνομα και χάρισμα ο υπουργός στους ληστρικούς τραπεζίτες δεν θα υπάρξει ποτέ «ρευστότητα»!
Οι τραπεζίτες παίρνουν παράνομα τα λεφτά του Κράτους και τα βγάζουν παράνομα στο Εξωτερικό! Είτε είναι «ανίκανος και βλάξ» ή «ποιεί τον ανίκανο και βλάκα» ή κάτι «κερδίζει»! Να γίνει μια ισχυρή Κρατική Τράπεζα! Πρέπει να γίνει πρόγραμμα ανάπτυξης.
Να παρέμβουν οι εισαγγελείς και οι υπηρεσίες δίωξης, στο όνομα του Συντάγματος και της Δημοκρατίας και να σταματήσουν την ανατροπή του Δημοκρατικού Πολιτεύματος, την ισονομία και ισοπολιτεία, από τους «νέο-φεουδάρχες τραπεζο-δικτάτορες»! «Ουδείς υπεράνω των νόμων και ούτε οι τραπεζίτες»!

Αναστάσιος Κουτσούκος
Υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ Β΄Αθήνας
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!