tromaktiko: Γέμισε η Σκόπελος Ρουμάνους Βουλγάρους και Σέρβους τουρίστες!

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Γέμισε η Σκόπελος Ρουμάνους Βουλγάρους και Σέρβους τουρίστες!



Συνάντηση έγινε σήμερα το απόγευμα μεταξύ μελών της τουριστικής επιτροπής του Δήμου Σκοπέλου, της Ένωσης Ξενοδόχων Σκοπέλου και του Συλλόγου Ιδιοκτητών καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Σκοπέλου κ. Κ. Σκούρας, ο κ. Αλ. Ρόρος μέλος της Τουριστικής Επιτροπής, οι κ.κ. Παντ. Μπετσάνης και Γιάννης Γκέκας εκ μέρους των καταστηματαρχών και οι κ.κ. Γιάννης Γιολδάσης, Γεώργ. Χήρας, Νικ. Διαμάντου, Ιω. Φραντζέσκος και κα Μαρία Διαμάντη εκ μέρους της Ένωσης Ξενοδόχων.
Απουσίαζαν -αν και είχαν ειδοποιηθεί- εκπρόσωποι από τον Σύλλογο Ενοικιαζομένων Δωματίων και τον Εμπορικό Σύλλογο.
Κατά την συζήτηση τονίστηκε η ανάγκη...
συνεργασίας όλων των συλλόγων του νησιού και η δημιουργία διασυλλογικού οργάνου, μια πρόταση που είχαν θέσει και οι πρόεδροι των δύο συλλόγων αμέσως μετά την εκλογή τους.
Το κύριο θέμα της συζήτησης ήταν εύρεση τρόπου άμεσης διαφήμισης της Σκοπέλου, με στόχο τους Έλληνες που προγραμματίζουν τώρα τις διακοπές τους και η έκδοση μιας εκπτωτικής κάρτας με τη συμμετοχή όσων επιχειρήσεων επιθυμούν.
Οι πρόεδροι των δύο συλλόγων, αφού τόνισαν ότι βρίσκονται πλάι στην τουριστική επιτροπή του Δήμου, ανέλαβαν να ενημερώσουν τα μέλη τους.
http://skopelos-news.blogspot.com/2011/06/blog-post_1685.html
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!