tromaktiko: Παραπλανητική προσφορά Groupon

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Παραπλανητική προσφορά Groupon



Στις 18/04/2011 αγόρασα μέσω της ιστοσελίδας GROUPON δύο κουπόνια για την προσφορά των εστιατορίων Altamira έναντι του ποσού των 20€.



Η περιγραφή της προσφοράς είχε ως εξής:
€10 από €24 για Ένα Γεύμα (Ελεύθερη Επιλογή από τον Κατάλογο) στα Εστιατόρια Πολυεθνικής Κουζίνας Altamira, στο Κολωνάκι και στο Μαρούσι.
Στη συνέχεια αντιμετώπισα τα εξής πρόβληματα:

1 - Σε αρχική προσπάθεια μου για κράτηση στο Altamira Αμαρουσίου για μεσημέρι Κυριακής ο υπεύθυνος του καταστήματος με ενημέρωσε ότι δεν μπορούσα να κάνω κράτηση για την συγκεκριμένη Κυριακή καθώς είχε μόνο δύο ελέυθερα τραπέζια τα οποία ήθελε να τα κλείσει σε πέλάτες του ( εφόσον βέβαια αυτοί εκδήλωναν ενδιαφέρον) και όχι σε κατόχους κουπονιών GROUPON.

2 - Αφου κατάφερα να κλείσω τραπέζι για το ALtamira Κολωνακίου πραγματοποιήσαμε την επίσκεψη μας. Ο υπάλληλος που μας εξυπηρέτησε ήταν ιδιαίτερα φιλικός όμως δεν μας έκανε καμία ενημέρωση σχετικά με τους όρους χρήσης των κουπονιών. Εμείς φυσικά, παρασυρμένοι από την ανωτέρω περιγραφή παραγγείλαμε τα εξής: 1 σαλάτα, 2 ορεκτικά, 2 κυρίως και 2 επιδόρπια τα οποία κατα κοινή και παγκόσμια ομολογία αποτελούν 2 πλήρη γέυματα. Επιπρόσθετα καταναλώσαμε και 2 μπύρες.
Φθάνωντας η στιγμή να φύγουμε και ζητώντας τον λογαριασμό βρεθήκαμε προ εκπλήξεως!!!!!!
Αντί ο λογαριασμός μας να περιλαμβάνει μόνο τις δύο μπύρες (εφόσον από την προσφορά εξαιρούνταν τα ποτά και τα αναψυκτικά) είδαμε μία απόδειξη η οποία περιλάμβανε όλα τα είδη που παραγγείλαμε και από το γενικό σύνολο αφαιρούνταν το ποσό των 48€.(δύο κουπόνια των € 24)
Συνολικά έπρεπε να καταβάλω το ποσό των € 51.
Σε ερώτηση μου προς τον υπεύθυνο του καταστήματος για τον λογαριασμό μου απάντησε ότι όλα είναι σωστά και ότι η προσφορά είναι ξεκάθαρη.
Επίσης μου επισήμανε ότι δε θα μπορούσε να σημάινει κάτι διαφορετικό γιατί εμείς θα μπορούσαμε να παραγγέιλουμε όλο τον κατάλογο.
Παράλληλα ανέφερε ότι η περιγραφή της προσφοράς είναι ευθύνη της GROUPON και ότι δε φταίει το κατάστημα για το γεγονός ότι αυτή δεν είναι ξεκάθαρη.


Κατόπιν των παραπάνω παρακαλώ εξηγήστε μου σε ποιο σημέιο της παραπάνω προσφοράς, τόσο στην περιγραφή της όσο και στα ψιλά γράμματα, αναφέρεται ότι η προσφορά αφορά σε έκπτωση 24 € από τον συνολικό λογαριασμό????????

Θεωρώ την παραπάνω προσφορά ξεκάθαρα παραπλανητική για τον καταναλώτη και για αυτό ε΄χω απευθυνθέι ήδη στη GROUPON και περιμένω τουλάχιστον την επιστροφήτων € 20 για την αγορά των κουπονιών

Προσοχή λοιπόν στις διάφορες προσφορες των σχετικών εκπτωτικών site. Ακόμα και αν έχετε ξεσκονίσει τα ψιλα γράμματα ίσως βρεθειτε προ εκπλήξεως!!!!

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!