tromaktiko: H μεγαλύτερη φοροκλοπή έγινε στην Ελλάδα απο τους μικρομεσαίους και τους ελεύθερους επαγγελματίες

Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

H μεγαλύτερη φοροκλοπή έγινε στην Ελλάδα απο τους μικρομεσαίους και τους ελεύθερους επαγγελματίες



Αυτό το παραμύθι ότι για όλα φταίνε οι δημόσιοι υπάλληλοι θα το σταματήσετε;
Προσπαθείτε όλοι εσείς, οι Μικρομεσαίοι και οι Ελεύθεροι Επαγγελματίες να βρείτε άλλοθι για το δικό σας φαγοπότι.
Εσείς τα φάγατε μαζί με τον ΠΑΓΚΑΛΟ και όχι οι δημόσιοι υπάλληλοι. Ποτέ δεν πληρώσατε εφορία γιατί άπλα ποτέ δεν κόψατε καμία απόδειξη.
Κλέβατε το ελληνικό δημόσιο ασύστολα χωρίς ντροπή δημιουργώντας περιούσιες εις βάρος του ελληνικού κράτους και είχατε και το θράσος να ζητάτε και δωρεάν παιδεία -υγεία- εθνική ασφάλεια.
Και στο τέλος το θράσος σας έφτανε σε τέτοιο σημείο που θέλατε να σας εξυπηρετήσουν πρώτους στις δημοσιές υπηρεσίες και όταν δεν υπήρχαν αρκετοί υπάλληλοι φωνάζατε ότι επειδή εσείς μας πληρώνατε είχατε και απαιτήσεις.

Λοιπόν φίλοι μικρομεσαίοι και ελεύθεροι επαγγελματίες θα σας πω κάτι και θα σας απογοητεύσω, δεν μας πληρώνατε εσείς. Με δανεικά από το εξωτερικό πληρωνόμασταν και ξέρετε γιατί? Γιατί άπλα ποτέ δεν πληρώσατε εφορία και είχατε απαίτηση για δωρεάν παροχές από το κράτος. Από εσάς πρέπει να ξεκινήσει το πόθεν αίσχος να δούμε που τα βρήκατε τα σπίτια τα εξοχικά και τα αυτοκίνητα με τις 8 και 9 χιλιάδες ευρώ που δηλώνατε ενώ βγάζατε πάνω από 30 και 40 χιλιάδες το χρόνο.

Χαρήκατε όταν έκοψαν τους μισθούς των δημοσίων υπάλληλων γιατί είχατε πείσει τους εαυτούς σας ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι η αιτία του κακού. Λάθος κάνατε φίλοι μου .όπως λάθος κάνατε που νομίζατε ότι μας πληρώνατε εσείς. Εσείς είστε η μεγάλη καταστροφή.

Δεν φτάνει που κατακλέψατε τους φόρους του κράτους είχατε και απαιτήσεις. Σε σας αναφέρετε το (ΜΑΘΑΝ ΟΤΙ ....... ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ)
Τόσα χρόνια κάνατε πανηγύρι πάνω στο πτώμα του ελληνικού κράτους. Ήρθε η ώρα σας.
Θέλω να σας κόψουν όλο το αφορολόγητο, χάρηκα που σας υποχρεώνουν να κόβετε αποδείξεις, χαίρομαι που θα σας βάλουν αντικειμενικά κριτήρια, θα χαρώ να σας βάλουν και ON-LINE ταμειακές και να είστε σίγουροι ότι ο πρώτος που θα πάει φυλακή για μη καταβολή φόρων θα είναι από εσάς τους μικρομεσαίους και τους ελευθέρους επαγγελματίες. Δεν θα είναι δημόσιος υπάλληλος.

Έχω σταματήσει να αγοράζω από τα καταστήματα σας, προτιμώ τα μεγάλα καταστήματα τα απρόσωπα που μου κόβουν απόδειξη και όταν χρειαστώ τεχνίτη προτιμώ τις οργανωμένες εταιρείες, τις απρόσωπες που πάλι θα μου κόψουν απόδειξη. ΟΣΑ ΦΑΓΑΤΕ- ΦΑΓΑΤΕ ΤΕΛΟΣ.

Για το μονό που λυπάμαι όταν κλείνετε τα καταστήματα σας, είναι για τους υπάλληλους σας.
ΓΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΙΓΕΤΕ ΚΑΡΦΙ.

Οι ιδιωτικοί υπάλληλοι είναι οι μοναδικοί που έχουν δικαίωμα να φωνάζουν για τους υπεραρίθμους δημοσίους υπάλληλους και όχι εσείς.
Οι ιδιωτικοί υπάλληλοι είναι εκείνοι που έχουν βιώσει στο πετσί τους την τρομοκρατία σας.

Δεν τους πληρώνατε τους ρουφούσατε το αίμα τους κλέβατε ένσημα και όταν δεν σας καθόντουσαν τους διώχνατε. Και μετά βίωναν και την αδιαφορία του κράτους με τις επιθεωρήσεις εργασίας.

Κλέβατε από παντού από το κράτος τους φόρους από τους υπάλληλους μισθούς και ένσημα και έχετε το θράσος να μιλάτε.

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ .
Ο ΠΕΛΕΚΥΣ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΤΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!