tromaktiko: Αλ. Χρυσανθακόπουλος: «Ο λαός θα σπάσει τις αλυσίδες!»

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Αλ. Χρυσανθακόπουλος: «Ο λαός θα σπάσει τις αλυσίδες!»



Προσκλητήριο πεσόντων περιουσιακών στοιχείων της χώρας, κάλεσε την Κυβέρνηση να αναγνώσει μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, ο βουλευτής Αχαΐας του ΛΑ.Ο.Σ., Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος, κατά την...
συζήτηση των εφαρμοστικών μέτρων του μεσοπρόθεσμου, καταγγέλλοντας παράλληλα, ότι το ΠΑΣΟΚ πουλάει ακόμα και την επιφάνεια της Ελλάδας!

«Αν είναι κάτι να κάνουμε σε αυτή την αίθουσα που να μείνει την ιστορία, είναι να αναγνώσουμε ένα …προσκλητήριο πεσόντων: Των πεσόντων εταιριών του δημοσίου, των λιμανιών, των υδάτινων πόρων, της Ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας, των Ελληνικών Πετρελαίων, της ΔΕΗ και όλων των άλλων δημοσίων οργανισμών που ξεπουλάει η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ», είπε ο κ. Χρυανθακόπουλος, για να καταγγείλει:

«To ΠΑΣΟΚ πουλάει και την επιφάνεια της χώρας!

Η καινοτομία αυτή, δεν περιγράφεται πουθενά στη νομολογία του Ελληνικού Κράτους και σαφώς δεν περιγράφεται σε καμιά στόχευση φορολογικής είσπραξης από τους Τροϊκανούς.

Είναι στην ουσία μια σύμβαση προσχώρησης, όπου ο πραγματικός ιδιοκτήτης προσχωρεί στα δικαιώματα αυτού που παίρνει μια υποτιθέμενη επικαρπία!»

Αναφερόμενος στην αναποτελεσματικότητα των εφαρμοστικών μέτρων, ο Αχαιός βουλευτής υπογράμμισε:
«Και τα μέτρα αυτά θα είχαν μια σημασία, εάν στην άκρη του μεγάλου τούνελ υπήρχε ένα φως. Αλλά στην άκρη του τούνελ, υπάρχει δυστυχώς η πορεία στον Άδη!

Σε αυτό το τούνελ βρίσκεται ο Ελληνικός λαός, ο οποίος οδηγείται σε μια βασανιστική λιτότητα! Ο λαός που θα φάει το σουβλάκι του με 23% ΦΠΑ, που πλέον δεν θα μπορεί να πιει το ουζάκι του, που δεν θα μπορεί να κάνει τη βόλτα του για να πιει τον καφέ του,

Και δεν μιλάω φυσικά για το ένα εκατομμύριο ανέργους, οι οποίοι δεν έχουν ούτε αυτή την στοιχειώδη δυνατότητα...»

Καταλήγοντας, ο κ. Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος ξεκαθάρισε από το βήμα της Βουλής:
«Δεν μπορούμε ως ΛΑ.Ο.Σ. να ψηφίσουμε αυτό τον εφαρμοστικό νόμο! Και όταν ακούω τη λέξη εφαρμοστικό, σκέφτομαι το κολάν, σκέφτομαι το στενό κορσέ, σκέφτομαι τελικά τη μεγάλη θηλιά που έχετε βάλει στο λαιμό του Ελληνικού λαού!
Αλλά νομίζω ότι θα την κόψει την άλυσο ο Ελληνικός λαός και δεν θα είναι ξανά στα χέρια σας!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΡ. ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΑ.Ο.Σ. Ν. ΑΧΑΙΑΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!