tromaktiko: Σχόλιο σε: Αυτή είναι η “δημοκρατία” σας...

Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Σχόλιο σε: Αυτή είναι η “δημοκρατία” σας...



Αφορα: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/07/blog-post_5966.html
Κανεις αγανακτισμενος, οποια και αν ειναι οι πεποίθηση του, δεν επιτεθηκε ποτε σε ανθρωπο επειδη κρατουσε ελληνικη σημαια.

Τα μονα τετοια περιστατικα που σημειωθηκαν, ειναι οταν αντιφασιστες αναγνώριζαν γνωστους φασιστες. Οπως για παραδειγμα τον ΕΝΑ συνδικαλιστη της ΕΘΕΛ (που οι ιδιοι οι συναδελφοι του λενε οτι ειναι γνωστος για τις ακραιες θέσεις του), που ειχε κουβαλησει και αλλους 19 ασχετους με την ΕΘΕΛ, οι οποιοι βγαλανε και μαχαιρι σε καποια φαση. Και στις 15 Ιουνιου εγιναν συμπλοκες μετξυ αναρχικων, και των γνωστων φασιστοειδων που ηταν στο πανω δεξια μερος της πλατειας, και χαριεντίζονταν επι μερες με τους μπατσους, πινοντας καφεδακι και λεγοντας τα με τα φιλαρακια τους.

Κανεις, ουτε καν αυτοι που καινε Ελληνικες σημαιες, δεν επιτίθενται σε καποιον μονο επειδη κραταει μια σημαια. Αν εισαι γνωστος νεοναζι, απο αυτους που κανουνε τυφλες επιδρομες σε μεταναστες, και σε παρουν χαμπαρι, δεν πα να κρατας και τη σημαια του Τσε Γκεβαρα, θα στη πεσουνε.

Αληθεια δεν μας ειπες, τι πολιτευμα προτιμας? Μηπως κατι που δεν εχει καν τη λεξη Δημοκρατια μεσα? Η μηπως σου αρεσει η "δημοκρατια" μας οπως ειναι?
Αντι να διασπειρεις τα ψευδη σου, και να τα κανεις ολα αχταρμα, πες μας εσυ την προταση σου.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!