tromaktiko: Ψήφιση Μεσοπρόθεσμου...

Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Ψήφιση Μεσοπρόθεσμου...



Tα ψέμματα τελείωσαν κυρίες και κύριοι! Δεν υπάρχει πλέον καμία δικαιολογία!
Όσες και όσοι (πλην ασθενών) επιλέξουν τον καναπέ την εβδομάδα που έρχεται θα λογίζονται από μένα ως οπαδοί του Μνημονίου! Η Ελλάδα ξεπουλιέται. Το μέλλον των παιδιών μας δεν υποθηκεύεται απλώς, καταστρέφεται! Η χώρα δίνεται ως βορά στα σαρκοφάγα της διεθνούς τοκογλυφίας.Δεν υπάρχουν αριστεροί ή δεξιοί η κεντρώοι!Υπάρχουν μόνο ΈΛΛΗΝΕΣ. Τις πολιτικές διαφορές μας μπορούμε να τις λύσουμε αν είμαστε ελεύθεροι σε ΕΛΕΎΘΕΡΟ κράτος! Αυτό κατάφεραν!!! Εκεί μας έφτασαν!!!! Να φωνάζουμε ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ Η ΘΆΝΑΤΟΣ!!! Μας το είπαν άλλωστε!!! Το μεσοπρόθεσμο πρέπει να περάσει ακόμα κι αν υπάρξουν και νεκροί. Έτσι μας είπε ο  Κ.Μητσοτάκης!!! Ε λοιπόν εντάξει θα χύσουμε το αίμα μας!Δεν φοβόμαστε!Μόνο που μαζί με το δικό μας θα τρέξει άφθονο και το δικό σας αίμα! Φίλες και φίλοι η εβδομάδα που έρχεται θα γραφτεί στην Ιστορία. Το μόνο που δεν ξέρουμε είναι πως θα γραφτεί .  Ως η εβδομάδα που οι Νεοέλληνες κρύφτηκαν σαν τα ποντίκια στους καναπέδες τους επιλέγοντας την ασφάλεια της σκλαβιάς ή ως η εβδομάδα που οι Νεοέλληνες απέδειξαν ότι παραμένουν Έλληνες και προτίμησαν την Ελευθερία με οποιοδήποτε κόστος;; Η δοσίλογη κυβέρνηση των τοκογλύφων αποφάσισε ότι είμαστε αδύναμα φοβισμένα ανθρωπάκια.  Εσείς τι θα κάνετε;;;; Θα τους αφήσετε να σας ξεπουλήσουν χωρίς αντίσταση;;

Κάλω όλους τους αστυνομικούς την εβδομάδα αυτή να φορούν άσπρο μαντήλι. Να αφήσουν τις ασπίδες και τα γκλομπ και να ενωθούν με τα αδέλφια τους. Γιατί εμείς είμαστε τα αδέλφια τους. 

Καλώ τους βουλευτές που θα ψηφίσουν όχι να φορέσουν άσπρο μαντήλι και κρατώντας ελληνική σημαία να βγουν και να ενωθούν με εμάς. Τους υποσχόμαστε τίμια και δίκαια δίκη για τα προηγούμενα εγκλήματα τους.

Καλώ τους ένστολους αξιωματικούς υπαξιωματικούς οπλίτες σμηνίτες και ναύτες να φορούν άσπρο μαντήλι και να μην υπακούσουν σε καμία εντολή της προδοτικής πολίτικης ηγεσίας.

Καλώ τον κόσμο να μην πειράξει αυτούς που έστω και την τελευταία στιγμή θα επιλέξουν την Ελευθερία. Η δικαιοσύνη έπεται. Προέχει η Ελευθερία.

Καλώ όλες τις ομάδες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να μεταδώσουν αυτό το μήνυμα. Άσπρο μαντήλι. Για να ξέρουμε ποιοι είναι και με ποιον.... Άσπρο μαντήλι!!! Όλοι!!! 

Η ελευθερία δεν χαρίζεται αδέλφια... κερδίζεται!!! Και θέλει αρετή και τόλμη!!! Βουλιάξτε την Αθήνα !!! Το μέλλον των παιδιών σας αλλά και το δικό σας το απαιτεί!!!

Αναγνώστης

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!