tromaktiko: Απάντηση σε: "Αδυνάτισμα με... New Day (και όχι μόνο)"

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Απάντηση σε: "Αδυνάτισμα με... New Day (και όχι μόνο)"



Δυστυχώς τα πράγματα έχουν όπως τα περιγράφει ο φίλος. Όλα τα ινστιτούτα είναι μεγάλες απάτες (χειρότερες και από telemarketing).
Εκμεταλλεύονται την επιθυμία κάποιων για βελτίωση της εμφάνισής τους και του τάζουνε λαγούς με πετραχήλια, τα οποία χρεώνουν και πανάκριβα. Βάζουν και τις γκο... να σου κάνουν πλύση εγκεφάλου, οπότε οι αντιστάσεις μειώνονται. Μάλιστα έχουν τέτοιο σύστημα, που με το που πάρεις ένα "θαυματουργό" πρόγραμμα, αμέσως παρουσιάζεται η ανάγκη για βελτίωση μίας άλλης ατέλειας κ.ο.κ. Έτσι το "θύμα" μπαίνει σε ένα φαύλο κύκλο και του απομυζούν χρήματα και στην χειρότερη περίπτωση χρεώνει και τις πιστωτικές του κάρτες για χάρη της ομορφιάς. Η δική μου εμπειρία έχει να κάνει με τα ΠΡΙΝΟΥ, αλλά είμαι 100% ότι όλα βράζουν στο ίδιο καζάνι. Για να φτάξεις το σώμα μία είναι η λύση. Σωστή διατροφή και άσκηση. Μόνο αυτός ο συνδυασμός δουλεύει. Οπότε αντί να πετάτε τα ωραία σας λεφτουδάκια, στρωθείτε και ιδρώστε τη φανέλα και παράλληλα ακολουθήστε μία υγιεινή και σωστή διατροφή. Τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικότερα και πολύ πιο οικονομικά, ενώ το αίσθημα ικανοποίησης που θα νιώσετε θα είναι ασυγκρίτως μεγαλύτερο, γιατί ότι καταφέρνουμε με προσωπική προσπάθεια μας γεμίζει πολύ περισσότερο.

Ειλικρινά θα έπρεπε η πολιτεία να προστατέψει τα ευκολόπιστα θύματα και να κλείσει άμεσα τέτοιου είδους ιδρύματα που βασίζουν την κερδοφορία τους σε απλή εξαπάτηση. Θα μου πείτε, εδώ επιτρέπει σε αστρολόγους να λειτουργούν και να κάνουν και διαφήμιση, τα ινστιτούτα σε μάραναν.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!