tromaktiko: Σχετικά με το "Μείωση μισθών στα Sprider Stores"

Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Σχετικά με το "Μείωση μισθών στα Sprider Stores"



Διάβασα το άρθρο που έγραψε αναγνώστρια σχετικά με τα Sprider Stores (http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/07/sprider-stores.html) και θα ήθελα να... δώσω κι εγώ τη δική μου θέση σαν υπάλληλος γιατί πραγματικά κανείς δεν τα ξέρει καλύτερα από εμάς τις ίδιες.

Να ξέρετε πως έχουμε πεισμώσει και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας ώστε τα Sprider να επιστρέψουν στο θρόνο τους. Θρόνο από τον οποίο μας έχουν κατεβάσει τα ξενόφερτα "φρούτα" όπως ο Ζάρα, τα Μπέρσκα και άλλα τέτοια. Τι έχουν τα ζηλέψουν τα Sprider Stores από τις ξένες εταιρίες; Αντίθετα, σας λέω πως κάνουμε καλύτερη δουλειά, έχουμε πολύ ωραία ρούχα, είμαστε πάντα δίπλα στους πελάτες και έχουμε και φοβερές τιμές.

Αλλά πώς να έχουμε καλύτερους μισθούς όταν οι ίδιοι οι συμπατριώτες μας δε μας στηρίζουν; Να πούμε πως είμαστε χαρούμενοι με όλα αυτά που συμβαίνουν; Δεν είμαστε. Αλλά τουλάχιστον μας φέρονται ανθρώπινα και μας μοίρασαν και μετοχές. Είμαστε σίγουροι πως θα τα καταφέρουμε στο τέλος, όπως και η ίδια η Ελλάδα, γιατί το αξίζουμε. Δε θα τους περάσει.

Αναγνώστρια
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!