tromaktiko: 10ευρώ ΕΙΣΟΔΟ = 6ευρώ ΑΠΟΔΕΙΞΗ !

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

10ευρώ ΕΙΣΟΔΟ = 6ευρώ ΑΠΟΔΕΙΞΗ !



KINKY Club Λήμνος. Συναυλία My Excuse (Συγκρότημα από την Θεσσαλονίκη)
Δείτε πως η φοροδιαφυγή γίνεται πράξη καθημερινά...

1)Είσοδος στο Club: Πληρώνεις 10 ευρώ και παίρνεις μια απόδειξη ταμειακής μηχανής των 6 ευρώ (4ευρώ αφορολόγητα για κάθε πελάτη)!
2)Ποτό: Για να πάρεις ποτό δίνεις την απόδειξη της ταμειακής μηχανής (των 6ευρώ...) η οποία δεν επιστρέφεται ποτέ, ανεξάρτητα αν εσύ θέλεις να την κρατήσεις για την εφορία.
3)Μπουκάλι: Το μπουκάλι κοστίζει 60€ και αντιστοιχεί υποχρεωτικά σε 5 άτομα. Από την αξία του μπουκαλιού αφαιρούνται μόνο τα χρήματα που αναγράφει η απόδειξη της εισόδου (6 ευρώ) και όχι τα 10 ευρώ που πληρώνεις στην είσοδο. Άρα 60ευρώ-(5 άτομα επί 6ευρώ)=30ευρώ που χρειάζονται επιπλέον για το μπουκάλι (φυσικά χωρίς απόδειξη!) Τελικά το μπουκάλι φτάνει να σου κοστίζει 80ευρώ, αν υπολογίσεις τα 10 ευρώ της εισόδου...5 άτομα επί 10 ευρώ +30ευρώ τα επιπλέων για το μπουκάλι= 80 ευρώ!

Νομίζεται ότι η ιστορία σταματάει εδώ;;;

Θυμάστε τις αποδείξεις εισόδου των 6 ευρώ (ενώ πλήρωνες 10ευρώ) για να πάρεις ποτό (χωρίς να σου επιστρέφονται);;;
Αυτές λοιπόν οι αποδείξεις των 6 ευρώ ως δια μαγείας ξαναπηγαίνουν στην είσοδο και δίνονται σε νέους πελάτες, οι οποίοι φυσικά πληρώνουν 10 ευρώ...! Με λίγα λόγια με 100-200 αποδείξεις "εξυπηρετούνται" 500 ίσως και παραπάνω άτομα.

Έχει και η κλεψιά τα όρια της...

Στις 17 Αυγούστου, στο ίδιο μαγαζί, θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τους ONIRAMA.
Εύχομαι το ΣΔΟΕ να είναι εκεί...

Ένας επισκέπτης (για πρώτη φορά) του πανέμορφου νησιού της Λήμνου

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!