tromaktiko: Καταγγελία για οδηγό ταξί

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Καταγγελία για οδηγό ταξί



Εχθές το βράδυ (30/8/11) κατά τις 23:45 επιβιβαστήκαμε σε ταξί από την Βεΐκου με προορισμό την λεωφόρο Κηφισίας.
Ο οδηγός ξεκινάει το ταξίμετρο κανονικά με μονή ταρίφα.. Φτάνοντας στο φανάρι στην Κηφισίας το οποίο μόλις πρασινίζει και εμείς είμαστε σε απόσταση 100 μέτρων, ο οδηγός κόβει επίτηδες ταχύτητα ωστε να μην προλάβουμε το φανάρι (λες πάει στο δ...ο το χάβουμε και αυτό)... Όπως είμαστε στο φανάρι κάνει μια κίνηση με το χέρι του σαν να θέλει να τεντωθεί και πατάει με το χέρι του το κουμπάκι της ταρίφας με αποτέλεσμα να μπεί διπλή (ΝΥΧΤΑ) παρόλο που η ώρα ήταν 23:50. Βγάζω το κινητό μου για να δω την ώρα και λέω "είναι παρά δέκα". Ο οδηγός κάνει πως δεν το άκουσε... Παίρνω λοιπόν τηλέφωνο έναν συνάδελφο και με διακριτικό τρόπο του λέω που βρίσκομαι και τι πρόβλημα έχω για να μου πεί τι θα κάνω... Ξεκινώντας από το φανάρι κάνει ξανά την ίδια κίνηση και βάζει μονή ταρίφα.! Φτάνουμε στον προορισμό μας κατά τις 23:53 και το ταξίμετρο γράφει 6 ευρώ (τιμή αποδεκτή). Τον πληρώνω και του λέω δώστε μου και μια απόδειξη αν σας είναι εύκολο. Ανοίγει το ντουλαπάκι και μου σκίζει το χαρτί της ταμειακής. Το κοιτάω καλά καλά και καμία απόδειξη δεν ήταν η δικιά μου..Όλες γράφανε άλλα ποσά... Του λέω "δεν είναι η δικιά μου εδώ". Μου λέει "ΑΑΑΑ" ξαναανοίγει το ντουλαπάκι και εκείνη την στιγμή η ταμειακή τύπωνε την δικιά μου απόδειξη...
Την παίρνω και την κοιτάω. Του λέω "έχει γράψει διπλή ταρίφα στο φανάρι". Να προσπαθεί λοιπόν να μου αποδείξει με ανόητα επιχειρήματα τύπου "πού μπήκε, εγώ δεν το βλέπω εδώ...", "μα είναι δυνατόν να μπήκε διπλή και να πλήρωσες μόνο 6ευρώ", "Μα αφού η διπλή μπαίνει μετά τις 12" οτι δεν μπήκε διπλή ταρίφα!

Δεν με πειράξαν τα 10-20 λεπτά που πλήρωσα παραπάνω.. Με πειράζει ότι πήγε να με βρει μ...α! Και επίσης με πειράζει το ότι αν π.χ έπαιρνε μόνη της μια κοπέλα το ταξί δεν θα "τολμούσε" να ρωτήσει γιατί μπήκε η διπλή και απλά θα συνέχιζε την διαδρομή με διπλή ταρίφα.

Ορίστε και η απόδειξη:

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!