tromaktiko: Στημένο Τζόκερ, Λόττο

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Στημένο Τζόκερ, Λόττο



Τόσα χρόνια ακούμε ότι το Λόττο και το Τζόκερ είναι στημένα, αλλά παρ' όλα αυτά, εμείς συνεχίζουμε να παίζουμε σαν βολικά κορόιδα (πρώτος εγώ) που είμαστε.
Ίσως συνεχίζουμε μόνο και μόνο επειδή έχουμε ανάγκη να πιαστούμε από μια ελπίδα ότι κάτι θα πάει καλά και θα μας πέσουν οι "τυχεροί" αριθμοί....
Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι η διαδικασία έχει ως εξής:
- Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από τη στιγμή που κλείνουν τα μηχανήματα των πρακτορείων, το Κεντρικό Σύστημα γνωρίζει ποιοι συνδυασμοί αριθμών δεν έχουν παιχτεί από κανέναν.
- Υπάρχουν 2 σετ από μπαλάκια, όπου το ένα σετ είναι βαρύτερο από το άλλο, ή το ένα σετ είναι ηλεκτρομαγνητικά ισχυρότερο από το άλλο.
- Οι υπεύθυνοι επιλέγουν από το "πειραγμένο" σετ τα "τυχερά" μπαλάκια/αριθμούς που θέλουν να βγουν στην κληρωτίδα και τα οποία μπαλάκια καταλήγουν στην έξοδο της κληρωτίδας επειδή ακριβώς είναι βαρύτερα ή ισχυρότερα μαγνητισμένα.

Γι' αυτό άλλωστε - χρόνια τώρα - όλα είναι προκατασκευασμένα και βλέπουμε τα συνεχόμενα πολλαπλά Τζακ-Ποτ να πέφτουν Χριστούγεννα, Πάσχα, Αύγουστο (περίοδοι που καταβάλλονται τα Δώρα των μισθωτών).

Το θέμα είναι πού κατευθύνονται τα κέρδη? Πάνε σε "ημέτερους" του κυκλώματος που εμφανίζονται ως νικητές, ή δεν τα κερδίζει κανένας και τα μοιράζονται τα στελέχη του ΟΠΑΠ?

Βλέπω ότι πολύς κόσμος έχει "ψιλιαστεί" την κομπίνα και διάβασα σε κάποιο forum μια πολύ καλή ιδέα, που λέει να ζυγίζονται τα μπαλάκια μπροστά στις κάμερες πριν από κάθε κλήρωση, καθώς και να περνούν από ηλεκτρομαγνητικό τεστ. Μόνο έτσι θα ενισχυθεί η αδιαβλητότητα των κληρώσεων.
Αλλιώς, θα πρέπει να μπορέσουμε επιτέλους να συντονιστούμε, ώστε να κάνουμε κάποιες ενέργειες (αποχή, διαβήματα κ.λπ.) για να σταματήσουμε αυτή την κομπίνα.


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!