tromaktiko: Ρόμα στα πευκάκια στην Αγία Παρασκευή

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Ρόμα στα πευκάκια στην Αγία Παρασκευή



Από τότε που αναγκάστηκα να ζήσω με γείτονες Ρομά (τρία ερείπια δίπλα μου, ούτε καν καταυλισμός), απορώ ποιός Έλληνας ουρλιάζει... να φύγουν οι αλλοδαποί, τη στιγμή που εδώ και χρόνια ανεχόμαστε ΕΚΕΙΝΟΥΣ.
Ο αλλοδαπός ψάχνει για δουλειά (εκτός αν είναι από τα κακοποιά στοιχεία που μας έστειλαν οι φυλακές κάποιων κρατών), φοβάται την αστυνομία, θέλει να είναι ασφαλισμένος όταν δουλεύει, στέλνει τα παιδιά του σχολείο όταν είναι νόμιμος, κάποιοι είναι άριστοι οικογενειάρχες, κτλ...
Ο Ρομά είναι το ακριβώς αντίθετο. Ζει μέσα στην ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ, όχι από ανάγκη, αλλά επειδή έτσι γουστάρει και το περηφανεύεται κιόλας. Δεν τηρεί ΚΑΝΕΝΑΝ κανόνα υγιεινής, ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ κοινής ησυχίας, ζει μόνο από ΚΛΕΨΙΕΣ και ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ και φυσικά όχι μόνο δε φοβάται την ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ αλλά η ίδια η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ έχει "ανωθεν" εντολές να μην τον ενοχλεί, αφού οι χιλιάδες ΨΗΦΟΙ Ρομά είναι πρόκληση για οποιοδήποτε κόμα, δήμαρχο, δημοτικό σύμβουλο κτλ...(τους δίνουν και γύρω στα 30 ευρώ το κεφάλι).
Όσο για σχολείο...ας γελάσω!! Τα παιδιά τους, αν πάνε, πατάνε όταν υπάρχει επιδότηση για να τα στείλουν και φυσικά γύρω στο Νοέμβρη που την εισπράττουν εξαφανίζονται!
Όσο για εμάς τους δυστυχισμένους που έχουμε την ατυχία να ζούμε κοντά τους...ζούμε ώρες, μέρες, βδομάδες, μήνες αυπνίας, υπερέντασης, φόβου, ανασφάλειας, αδικίας, βρωμιάς, ηχορρύπανσης ΚΑΙ όλα τα υπόλοιπα.
Βοήθεια δεν υπάρχει από πουθενά (κι εγώ αν ήμουν απλός αστυνομικός θα φοβόμουνα να τα βάλω μαζί τους).
Δε γίνεται όμως κύριοι (Παπουτσή αυτή τη στιγμή) να αφήνετε εμάς τους νομοταγείς πολίτες στο έλεός τους, να φοβούνται οι γυναίκες και τα παιδιά μας το βράδυ και να μην αναπνέουμε από τη βρώμα. Δε γίνεται να ζουν ΤΖΑΜΠΑ εις βάρος μας επειδή εσείς έχετε ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΑΝΤΛΟΥΝΕ ΤΟΣΟ ΘΡΑΣΣΟΣ.
Και δηλώνω υπεύθυνα ότι σαν Έλλην πολίτης προτιμώ η αστυνομία σας να αφήσει ήσυχους τους μικροπωλητές με τις τσάντες μαιμού, τους μαύρους με τα cd, και οποιονδήποτε κακομοίρη προσπαθεί να επιβιώσει χωρίς να κλέψει και να ασχοληθεί ΣΟΒΑΡΑ με αυτή τη ΜΑΣΤΙΓΑ που ονομάζεται Ρομά και ζει ΑΝΕΤΑ εις βάρος μου κιόλας, από όπλα, ναρκωτικά και ληστείες. ΜΟΝΟ.
Ευχαριστώ.
Και ναι, συγκεκριμένα με αυτούς, είμαι ρατσιστής. Και έχω πολύ σοβαρούς λόγους.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!