tromaktiko: "Νίκη ή θάνατο"

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

"Νίκη ή θάνατο"



Νίκη ή θάνατο ορκίστηκε ο Μουαμάρ Καντάφι στον πόλεμο του κατά του ΝΑΤΟ, απευθυνόμενος στο λαό της Λιβύης, μέσω τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού, τονίζοντας πως η...
αποχώρηση του από το αρχηγείο του στην Τρίπολη, ήταν "κίνηση τακτικής", που αποφάσισε μετά από την ισοπέδωση της πρωτεύουσας που προκάλεσαν οι 64 νατοϊκές αεροπορικές επιδρομές.

Η δήλωση του Συνταγματάρχη μεταδόθηκε από το κανάλι Αλ -Ορούμπα σε συνεργασία με το τηλεοπτικό δίκτυο Αλ-Ράι, χθες Τετάρτη, αποδεικνύοντας την ανένδοτη στάση του απέναντι στις παραινέσεις της διεθνούς κοινότητας, αλλά και του λιβυκού λαού, να αποχωρήσει από την κυβέρνηση.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πιστός, φυσικά, στο πνεύμα του Μουαμαάρ Καντάφι, ορκίστηκε με τη σειρά του, να μετατρέψει τη Λιβύη σε ηφαίστειο γεμάτο λάβα, και δήλωσε πως η κυβέρνηση μπορεί να αντισταθεί για μήνες ή ακόμη και χρόνια στις επιθέσεις που δέχεται.

Η Τρίπολη δεν διατρέχει κίνδυνο
Οι κάτοικοι της Τρίπολης πρέπει να "καθαρίσουν" την λιβυκή πρωτεύουσα από τους αντικαθεστωτικούς, δήλωσε ο Μουάμαρ Καντάφι στο τηλεοπτικό δίκτυο Αλ-Ράι.

"Όλοι οι Λίβυοι πρέπει να είναι παρόντες στην Τρίπολη, νέοι άντρες, μέλη των φυλών και γυναίκες πρέπει να ερευνήσουν την Τρίπολη για να εντοπίσουν τους προδότες", είπε χαρακτηριστικά ο Καντάφι Ο ίδιος τόνισε πως "γύρισε διακριτικά την πόλη, χωρίς να τον αντιληφθούν και δεν αισθάνθηκε πως η πόλη διατρέχει κίνδυνο".

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!