tromaktiko: Απαράδεκτες ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Απαράδεκτες ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ



Θα ηθελα μεσω του μπλογκ σας να ενημερωσω ολους τους αναγνωστες σας για τις κακιστες υπηρεσιες που παρεχουν οι ταχυμεταφορες ΕΛΤΑ.
Δυο φορες μεσα στους 2 τελευταιους μηνες, και σε συνολο 3 παραγγελιων δεν μου εχουν παραδοθει!
Μεσω του συστηματος τους ηλεκτρονικης αναζητησης, βλεπω οτι...ηρθαν τις ωρες που ειχε γραψει ο αποστολεας αφησαν ειδοποιηση διοτι δεν με βρηκαν και ξαναεφυγαν.Φυσικα τηλεφωνο δεν πηραν παρολο που το ειχαν.

Αυτο φυσικα δεν υφισταται και οταν τους ζητησα να μου πουν ποιος ταχυμεταφορεας ηρθε και δεν με βρηκε ή εστω ενα αντιγραφο της υποτιθεμενης ειδοποιησης ισχυριστηκαν οτι δεν κρατανε αντιγραφα και οτι αν θελω να κανω αναζητηση πρεπει να γινει μεσω ...της χωρας αποστολης (Σιγκαπουρη την μια φορα)!
Αυτη την φορα που ηταν αποστολη εσωτερικου εμεινα ολη μερα σπιτι (μενω σε πεζοδρομο) και περιμενα το κουριερ, κοινως σπαταλησα ολο μου το ρεπο.Φυσικα δεν ηρθε κανεις και κατα τις 18.00 που μπηκα στο σαιτ τους μαντεψτε...ναι ειχαν ερθει και δεν με ειχαν βρει! Φυσικα στα τηλεφωνα βγαινουν διαφοροι ανευθυνουπευθυνοι, που σε παραπεμπουν σε αλλους οι οποιοι αν σηκωσουν το τηλεφωνο σου λενε οτι δεν ξερουν και πρεπει να παρεις ωρες γραφειου στο ταδε κλπ. Τελικα δεν μπορει κανεις να βρει το δικιο του σ αυτο το κρατος?  Να βρει εστω εναν υπαιτιο? Ποτε θα πεσει καμια καμπανα?
Ας απολυσουν τους αχρηστους και τους τεμπεληδες, υπαρχει κοσμος που πειναει. Για να μη νομιζει κανεις οτι μιλαω εκ του ασφαλους οριστε ο αρ. αποστολης PP385985***** και φυσικα ειναι διαθεσιμη ολη η ηλ.αλληλογραφια απο την οποια δεν βγηκε φυσικα ακρη. Απλα. εγω στην πρωτη περιπτωση ξαναπληρωσα εξοδα αποστολης στην Σιγκαπουρη και την δευτερη πρεπει να παω στον Ν.Κοσμο να παραλαβω.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!