tromaktiko: Σχετικά με το πανεπιστημιακό άσυλο

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Σχετικά με το πανεπιστημιακό άσυλο



Ελεος πια με το ασυλο! Συγνώμη που θα το παω λιγο πιο προσωπικα το θεμα, απλα δεν αντεχω αλλο τον καθε τυχοντα να σχολιαζει για ενα θεμα που ομόφωνα η φοιτητική/ακαδημαϊκή πλειονοτητα συμφωνεί.
Ποσο εισαι φιλτατε;; Πόσα ξερεις για την κατασταση του ασυλου ΣΗΜΕΡΑ;; Ούτε χθες, ουτε προθχες (εποχες Α.Παπανδρεου !?!). Γιατί σε βρισκω λιγο αδιάβαστο!

Ο λογος που δημιουργηθηκε τοτε το ασυλο ηταν για την διασφάλιση της ελευθεριας της διακινησης ιδεων κλπ, κατι που εδω και πολλα χρονια ειναι ΞΕΚΑΘΑΡΑ ριζομενο στα πανεπιστημια μας!

Επιπλέον στο ΣΗΜΕΡΑ, το ασυλο εχει γινει ασυλο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ!! Είναι τοσες πολλες οι ειδησεις σχετικα με διαρρήξεις σε σχολες, εμποριο ναρκωτικων, καταφυγιο για εγκληματιες, βια και απειλες σε φοιτητες, που θα χρειαστω σελιδες για να τις αναφερω και μονο!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Εχεις ενα νομο που πλεον δεν μας χρειάζεται, γιατι ειναι πλεον μακραν εδραιωμένο σαν πολιτικη αυτο που προστατευει, ενω απ την αλλη, ο ιδιος ο νομος ειναι προστατης και πηγη ανομιας!!

Τι κανει ενα λογικο ατομο σε μια τετοια περιπτωση;;; ΚΑΤΑΨΗΦΊΖΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ και ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ.

Οι μονοι που υποστηριζουν την διαιώνιση του ασυλου ειναι οι εγκληματικες ομαδες και οι πολιτικοποιημενες αριστερες ομαδες!! (για τους τελευταιους δεν θα επεκταθω περεταιρω-οποιος εχει συμμετοχη στα κοινα γνωριζει την ξεκαθαρη πολιτικη πορεια τετοιων παραταξεων)

Α! Και σχετικα με το "να καταργείται μέσα σε ένα πρωινό και να γίνεται προϊόν συναλλαγής και διαπραγμάτευσης μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης."

ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ;; Που ζουσες τοσα χρονια;;;
ΧΡΟΝΙΑ υπαρχει αντιπαραθεση ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ - ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ/φοιτητων για το θεμα αυτο!!

Ξαναλεω- συγνωμη για την προσωπικη επιθεση, απλά πρεπει να τεθουν καποτε καποια ορια-

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!