tromaktiko: Ο κ. Νταλάρας δεν μας τα λέει καθόλου καλά!

Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Ο κ. Νταλάρας δεν μας τα λέει καθόλου καλά!



του Γιάννη Πρεβενιού 
Αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα στην τουρκική εφημερίδα Hurriyet, στην οποία παραχώρησε συνέντευξη, με αφορμή... την επίσκεψή του για συναυλία στην Κωνσταντινούπολη.
Ερωτηθείς για το ζήτημα του Αιγαίου, που αποτελεί χρόνιο «αγκάθι» στις σχέσεις της Αθήνας με την Άγκυρα, ο γνωστός τραγουδιστής επισήμανε ότι το Αιγαίο «ανήκει στα ψάρια του».

Ο σχολιασμός …
Ο κ. Νταλάρας δεν μας τα λέει καθόλου καλά! Παλαιότερα είχε πολιτικές ανησυχίες και απόψεις τις οποίες δεν δίσταζε να υπερασπιστεί και ενίοτε να συνδράμει και με προσωπικές συναυλίες!
Φαντάζει αστεία η φράση «Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του» Γιατί άραγε φοβάται να πει ότι εδώ και χιλιετίες ανήκει στους Έλληνες; Μήπως ακολουθώντας το “άρμα” της παρέας της Πάρου μπουρδολογεί με φτηνιάρικο τρόπο που δεν συνάδει με την μέχρι τώρα εικόνα του;
Με αφορμή λοιπόν αυτό αλλά και την γενικότερη σιωπή του για τα πολιτικά δρώμενα των δύο τελευταίων χρόνων δίνει το δικαίωμα σε πολλούς να τον κατατάξουν σε αυτούς που την τέχνη την χρησιμοποιούν “κατά το δοκούν και προς ιδίων όφελος”
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!