tromaktiko: Τέταρτη θέση για τα Ελληνικά χρώματα στο σκληρότερο Trophy

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Τέταρτη θέση για τα Ελληνικά χρώματα στο σκληρότερο Trophy



Ολοκληρώθηκε το TAT 2011 με μια επιτυχία για την Ελληνική ομάδα. Ύστερα από μια βδομάδα στα βουνά της Ρουμανίας, οι... Ηλίας Σαρανταυγάς-Χρήστος Παπαγιαννάκης και Ανδρέας Σαραντόπουλος-Αλέξανδρος Περρός, κατάφεραν να τερματίσουν στην τέταρτη θέση της κατηγορίας τους.
Η Ελληνική ομάδα αποτελούνταν από δύο Land Rover 90, κατάλληλα εξοπλισμένα για τις συνθήκες του αγώνα.
Τα πληρώματα έδωσαν μάχη με το βουνό, κάτω από υψηλές θερμοκρασίες και υγρασία, προσπαθώντας να περάσουν τα φυσικά εμπόδια στη ζούγκλα της Τρανσυλβανίας.
Η ελληνική ομάδα ολοκλήρωνε καθημερινά τη διαδρομή στις πρώτες θέσης της κατηγορίας της. Διάφορα μικρά μηχανικά προβλήματα κατά την εξέλιξη του αγώνα τους έφεραν στην εκκίνηση της τελευταίας ημέρας στην τρίτη θέση, μόλις λίγα λεπτά μπροστά από την τέταρτη, ισπανική ομάδα.
Ένα κόλλημα τους καθυστέρησε για 4 λεπτά με αποτέλεσμα να τερματίσουν τέταρτοι. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που ελληνική ομάδα ολοκληρώνει κάθε μέρα του αγώνα και τερματίζει σε αυτή τη θέση. Η ομάδα αποκόμισε πληθώρα εμπειριών και ήδη έχει βάλει στόχο να συμμετέχει και σε άλλους διεθνείς αγώνες trophy με στόχο τη διάκριση για τα Ελληνικά χρώματα.

http://www.lifeedite.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!