tromaktiko: Κινέζα κωφάλαλη είχε ένα τεράστιο κέρατο στο κεφάλι της

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Κινέζα κωφάλαλη είχε ένα τεράστιο κέρατο στο κεφάλι της



Μετά από περισσότερο από μία ώρα χειρουργική επέμβαση, μια γυναίκα η οποία ονομάζεται Yanv ξεφορτώθηκε ένα γιγάντιο κέρατο το οποίο μεγάλωσε στο κεφάλι της για περισσότερα απο 3 χρόνια .
Οι γιατροί από το Κέντρο θεραπείας δερματικών παθήσεων στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο του Πεκίνο είπαν στους δημοσιογράφους ότι η επέμβαση ήταν επιτυχής.
Η γυναίκα είναι ξύπνια και θα πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο σε μία εβδομάδα. Η κυρία Yanv είναι από το χωριό Zhanggang, της κεντρικής επαρχία Χενάν. Γεννήθηκε κωφάλαλη και κανείς δεν ξέρει ακριβώς το όνομά της. Οι τοπικοί χωρικοί την φωνάζουν Yanv της που σημαίνει κωφάλαλο κορίτσι στα κινέζικα.
Στις αρχές του 2008, ένα ξένο αντικείμενο στο μέγεθος ενός νυχιού άρχισε να αναπτύσσεται στο αριστερό μέτωπο της φτωχής γυναίκας. Η οικογένειά της την πήγε στην νοσοκομείο της επαρχίας για να σταματήσουν την ανάπτυξη. Ωστόσο, σε λιγότερο από 6 μήνες μετά την επέμβαση το αντικειμένο μεγάλωσε και πάλι στην ίδια θέση.
Μετά το Εαρινό Φεστιβάλ το 2011, το κέρατο-όπως ονόμασαν το αντικείμενο αυξήθηκε με ταχύτερο ρυθμό και είχε ήδη καταλήξει σε μέγεθος άνω των 20 cm. Η γυναίκα με την παράξενη εμφάνιση ήταν φόβητρο για τους κατοίκους του χωριού και αυτή μετά βίας τόλμούσε να βγει έξω. Τελικά , ο γιος και η κόρη της την πήραν για να αναζητήσουν ιατρική βοήθεια σε ένα νοσοκομείο στο Πεκίνο. Οι γιατροί είπαν ότι σπάνια βλέπουν ένα τέτοιο κέρατο. Επειδή τα αποτελέσματα της βιοψίας έδειξαν ότι πρόκειται για το "Κέρας της Αφρικής" και ότι ήταν καλοήθη, αποφάσισαν να κάνουν τη χειρουργική επέμβαση άμεσα.
Δείτε φωτογραφίες
www.7news.gr

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!