tromaktiko: Απάντηση: Τρομακτικές διακοπές στην Αίγινα!

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Απάντηση: Τρομακτικές διακοπές στην Αίγινα!



Έχω ζήσει την Αίγινα τα καλοκαίρια και ειδικά την Αγία Μαρίνα τα τελευταία 20 χρόνια. Πραγματικά είναι κρίμα να αναφέρετε τέτοιες ανακρίβειες.(αφορά: Τρομακτικές διακοπές στην Αίγινα!)
Δε γνωρίζω αν το Kavos Bay είναι καθαρό ξενοδοχείο ή όχι, γιατί δεν έχω μείνει ποτέ εκεί και είναι κάτι που εσείς ίσως να το ξέρετε καλύτερα. Όσο αφορά όμως τα υπόλοιπα θεωρώ ότι δεν αντιπροσωπεύουν καθόλου την πραγματικότητα. Το ξενοδοχείο είναι χτισμένο σε τέτοιο σημείο που έχει πιάτο όλη τη θάλασσα και αυτό εννοείται με τον τίτλο "seafront". Αντίθετα αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να έχει από κάτω ακριβώς οργανωμένη, αμμώδη παραλία! Εξάλλου η τοποθεσία του φαίνεται ξεκάθαρα και από τις φωτογραφίες στο booking.com. Επίσης, η απόσταση του από το κέντρο του χωριού είναι 5 λεπτά με το αυτοκινήτο και όχι 15! Η παραλία όπως λέτε είναι στο 1χλμ και στον ακριβώς από πάνω δρόμο είναι το κέντρο. Εσείς για να διανύσετε με το αυτοκίνητο 1χλμ κάνετε 15 λεπτά? Σχετικά με τα ταξί, η τιμή των 6 ευρώ είναι απόλυτα λογική. Η ελάχιστη είναι στα 3.20 περίπου και στην Αγία Μαρίνα δεν σταματάς το ταξί στο δρόμο! Παίρνεις τηλ κι έρχονται ή τους βρίσκεις στην πιάτσα. Μαζί με το ραντεβού λοιπόν και δεδομένου ότι είσαι και σε νησί λογικό είναι να πληρώσεις 6 ευρώ. Επίσης, να σας ενημερώσω, ότι όλα τα ταξί έχουν την έδρα τους στο λιμάνι της Αίγινας και αν έχουν κάποια κούρσα τότε και μόνο είναι πιθανό να τους πετύχεις στην Αγία Μαρίνα. Δεν σχολάνε λοιπόν οι ταξιτζήδες και αναλαμβάνει το ραδιο ταξί της Αίγινας!!!
Αναφορικά με το δρόμο του ξενοδοχείου, τι να πω τώρα?? Σε νησί, μέσα στο δάσος, με τη θάλασσα από κάτω, μέσα στη φύση εσείς τι περιμένατε?? Να κατασκευάσουν την Εγνατία Οδό για να μη σας δυσκολεύει το χαλικάκι?? Νησί είναι όχι το κέντρο της Ομόνοιας!! Και όσο για τη ζημιά που μπορεί να προκληθεί σε ένα νοικιασμένο αυτοκίνητο τα 120-150 ευρώ που αναφέρετε είναι εικασίες! Ενημερωτικά, νοικιάζονται και μικρά τζιπάκια που σε δρόμους με χαλίκι δεν καταλαβαίνουν τίποτα! Τώρα αν θέλετε να πάτε με το χαμηλωμένο impreza, αυτό είναι άλλο θέμα! Επίσης, από ότι γράφετε σαν ενόχλησαν και τα ζωάκαι-ατραξιόν του ξενοδοχείου! Επαναλαμβάνω ότι κλείσατε σε ένα ξενοδοχείο μέσα στα δέντρα. Μήπως να τα σκοτώσουν για να νιώθετε πιο ασφαλείς? Και φαντάζομαι ότι δεν μιλάτε για τα λιοντάρια της Αφρικής! Στην τελική υπάρχουν και δωμάτια μέσα στο κέντρο, χωρίς θέα βέβαια, αλλά μακρία από τη φύση και τα ζωάκια-άσπονδους φίλους! Γιατί όπως φαίνεται ο κόκορας που πραφανώς σας ξυπνούσε από τις 6 ήταν πραγματικά προβληματικός. Τελειώνοντας, να επισημάνω και πάλι ότι δεν έχει τύχει να μείνω στο συγκεκριμένο ξεονοδοχέιο (έχω περάσει όμως από εκεί) οπότε δεν ξέρω κατά πόσο είναι καθαρό, αν βρωμάει ή αν οι ρεσεψιονίστ είναι αγενείς, όμως κρίνοντας από τις υπολοιπες ανακριβείες επιφυλάσσομαι και γι αυτά. Την επόμενη φορά λοιπόν, που θα ετοιμαστείτε για τις διακοπούλες κάντε και μια έρευνα αγοράς!

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!