tromaktiko: ΠΟΠ-ΟΤΑ: "Η πιο ανεύθυνη Κυβέρνηση που κυβέρνησε ποτέ τη χώρα"

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΟΠ-ΟΤΑ: "Η πιο ανεύθυνη Κυβέρνηση που κυβέρνησε ποτέ τη χώρα"



από το Γραφείο Τύπου
Σήμερα δεν έχει αμφιβολία κανείς ότι πρόκειται για την πιο ανεύθυνη Κυβέρνηση που κυβέρνησε ποτέ τη χώρα.
Έπειτα από την ανεκδιήγητη στάση του Πρωθυπουργού, ο οποίος περιφερόμενος την υδρόγειο δήλωνε ότι...
κυβερνά μια διεφθαρμένη χώρα γεγονός που μας οδήγησε στο ΔΝΤ και την εξαθλίωση, τώρα οι υπουργοί του έχουν εξαπολύσει πόλεμο εναντίον των δημοσίων υπαλλήλων με ψευδείς και ανυπόστατες δηλώσεις όπως του κ.Λοβέρδου ο οποίος ψευδώς δηλώνει ότι υπάρχουν 1.000.000 δημόσιοι υπάλληλοι τη στιγμή που υπάρχουν τα αποτελέσματα της πρόσφατης απογραφής τα οποία τον διαψεύδουν.

Κάποια στιγμή ανακάλυψαν το επαίσχυντο και κατάπτυστο μέτρο της εργασιακής εφεδρείας που είναι το άλλο όνομα της απόλυσης.

Νομοσχέδια γίνονται κυριολεκτικά στο πόδι και οι οριζόντιες περικοπές μισθών έχουν φτάσει την κοινωνία στην εξαθλίωση και την απόγνωση.

Υπουργοί και Υφυπουργοί δηλώνουν ανεύθυνα για επέκταση της εργασιακής εφεδρείας στους δήμους και τρομοκρατία επικρατεί σε όλες τις τάξεις της κοινωνίας αφού καθημερινά τα ΜΜΕ εκτοξεύουν τις απειλές της Κυβέρνησης σπείροντας τον πανικό και τον φόβο με έκτακτες εισφορές και φοροεπιδρομές παντού.

Μάλλον ο Πρωθυπουργός προσανατολίζεται στο σχέδιο της τελικής λύσης που εφαρμόστηκε στη ναζιστική Γερμανία το Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο και αφού δημιουργήσει ένα σύγχρονο Νταχάου και Άουσβιτς θα εξοντώσει συστηματικά και χωρίς οίκτο τους δημοσίους υπαλλήλους και μετά τους συνταξιούχους .

Τώρα τι κάνει την Κυβέρνηση να πιστεύει ότι όλο αυτό θα το δεχτούν αδιαμαρτύρητα οι εργαζόμενοι αυτό αποτελεί πραγματικό μυστήριο.

Σας κάνουμε λοιπόν γνωστό ότι θα αντιδράσουμε δυναμικά και ότι οι εργαζόμενοι στους δήμους δεν θα επιτρέψουν την εφαρμογή των ανεκδιήγητων σχεδίων της Κυβέρνησης.

Να εφαρμόσετε την εργασιακή εφεδρεία στους Βουλευτές. Έχουμε και μεις άποψη και θα μας ακούσετε θέλετε δεν θέλετε.

Να περικόψετε τα έξοδα του κράτους κλείνοντας την καταβόθρα που σπαταλά τον πλούτο του Ελληνικού λαού μειώνοντας τον αριθμό των βουλευτών, υπουργών, υφυπουργών , των παρατρεχάμενων και τις κάθε λογής επιχορηγήσεις σε όσους θέλετε να είστε ευχάριστοι.

Να πληρώνετε μόνοι τα έξοδά σας όπως κάνει ο κάθε πολίτης ,και να μην τα χρεώνετε στις πλάτες τού λαού και να νομοθετήσετε με στόχο την ανάπτυξη και όχι την εξαθλίωση τής κοινωνίας..

Να εκπονήσετε σχέδιο, πράγμα που δεν είχατε ποτέ για κανένα τομέα του δημόσιου βίου και αν δεν μπορείτε να σηκωθείτε να φύγετε.

Στη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΟΠ-ΟΤΑ αποφασίσαμε να αγωνιστούμε ΟΛΟΙ οι εργαζόμενοι μέχρι τέλους.

Σας το δηλώσαμε πάλι στο παρελθόν αλλά δεν μας ακούσατε.

ΔΕΝ θα χαθούμε σιωπηλά μέσα στη νύχτα.

ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΤΩΡΑ.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!