tromaktiko: Το δράμα του Νίκου Παπαναστασίου

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Το δράμα του Νίκου Παπαναστασίου



Τραγικές στιγμές ζει o Νίκος Παπαναστασίου. Ο δημοφιλής ηθοποιός είπε το τελευταίο αντίο στην 23χρονη κόρη του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, τα ξημερώματα της Δευτέρας η κόρη του Νίκου Παπαναστασίου, Ευαγγελία ζαλίστηκε, έχασε τις αισθήσεις της και πέφτοντας στο δωμάτιό της, χτύπησε στην άκρη του κρεβατιού.

Αμέσως ειδοποίησαν ασθενοφόρο και την μετέφεραν στο Ασκληπιείο Βούλας. Στο νοσοκομείο σήμανε συναγερμός και λίγη ώρα αργότερα οι γιατροί έδιναν τιτάνιο αγώνα για να την κρατήσουν στη ζωή. Μάταια όμως. Ύστερα από τέσσερις ώρες αγωνίας για την οικογένεια στον προθάλαμο του χειρουργείου, γονάτισαν στην κυριολεξία, μόλις άκουσαν την είδηση του θανάτου.

"Τι να πω για αυτό το πλάσμα που έχασα! Ζω μια τραγωδία, αισθάνομαι ότι έχω τελειώσει. Δεν με ενδιαφέρει πια τίποτα… Όλοι με συμβουλεύουν να κάνω κουράγιο μόνο για το γιο μου, Αλέξανδρο που και εκείνος έχει πάθει σοκ από τον θάνατο της αδερφής του" ξεδιπλώνει τα συναισθήματά του με λυγμούς στην εφημερίδα Espresso ο Νίκος Παπαναστασίου.

O ηθοποιός εκμυστηρεύτηκε στην εφημερίδα πώς η κόρη του αντιμετώπιζε πρόβλημα βουλιμίας και ακολουθούσε φαρμακευτική αγωγή. Η κατάσταση την είχε εξαντλήσει και συχνά είχε ζαλάδες.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!