tromaktiko: Φωτοτυπεί βιβλία ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Φωτοτυπεί βιβλία ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου



Πάνω από 220.000 είναι οι φωτοτυπίες που διέθεσε ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου στα σχολεία πρωτοβάθμιας... και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της περιοχής, έτσι ώστε να υπάρξει διευκόλυνση της μαθητικής κοινότητας μέχρι να έρθουν τα σχολικά βιβλία.

Συγκεκριμένα έχουν εγκατασταθεί 3 φωτοτυπικές μονάδες στο ΕΠΑΛ Ευόσμου, όπου από τη Δευτέρα έχει ξεκινήσει να φωτοτυπείται η διδακτέα ύλη.

«Στηρίζουμε την μαθητική κοινότητα και υποστηρίζουμε με όποιο τρόπο μπορούμε στους εκπαιδευτικούς στο έργο στους το οποίο την φετινή χρονιά θα είναι δύσκολο και οφείλουμε όλοι να συμβάλλουμε στην επιτυχή ολοκλήρωση του προς όφελος των παιδιών μας» δήλωσε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Στάθης Λαφαζανίδης.

Φθινοπωρινές διαδρομές με ένα πιάνο και δύο φωνές

«Φθινοπωρινές Διαδρομές με ένα πιάνο και δύο φωνές» είναι ο τίτλος της μουσικής εκδήλωσης που διοργανώνει η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Κορδελιού Ευόσμου, την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου στις 8 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου.

Δύο φωνές, οι υψίφωνοι Λόρα Τσένοβα και Μελίνα Πασχαλίδου με τη συνοδεία του Θεόδωρου Ζουμπούλη στο πιάνο, θα ταξιδέψουν το κοινό παρουσιάζοντας αγαπημένα τραγούδια των μεγαλύτερων Ελλήνων συνθετών Μίκη Θεοδωράκη και Μάνου Χατζιδάκι. Παράλληλα θα παρουσιαστούν τέσσερα ποιήματα της βραβευμένης Ποιήτριας Ευτυχίας – Αλεξάνδρας Λουκίδου σε μελοποίηση του Θεόδωρου Ζουμπούλη.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν χοροί Tango και Rumba που θα παρουσιάσουν ο Ηλίας Αλχανάτης και η Σοφία Σταμάτη.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!