tromaktiko: Εκτός τέλους ακινήτων και τα ξενοδοχεία!!

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Εκτός τέλους ακινήτων και τα ξενοδοχεία!!



Τους άνεργους και τους πολυτέκνους μπορεί να μην τους εξαιρούν απο το χαράτσι της ΔΕΗ αλλά όλους τους "έχοντες" της Ελλάδας τους έχουν εξαιρέσει! Μετά την Εκκλησία, μετά τους βιομηχάνους, μετά τους μεγαλοιδιοκτήτες , τώρα και εξαιρούν και τους ξενοδόχους με τροπολογία της τελευταίας στιγμής!
Στις 19:00 ξεκινάει η κρίσιμη ψηφοφορία.

Εξαιρούν τον μοναδικό κλάδο που δεν έχει επηρεαστεί απο την κρίση σε σχέση με όλους τους άλλους, αφού φέτος υπήρχε πολύ μεγάλη αύξηση επισκεπτών απο το εξωτερικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ κ. Ανδρέας Ανδρεάδης επικοινώνησε την προηγούμενη εβδομάδα με τον υπουργό προκειμένου να του μεταφέρει τις έντονες αντιδράσεις των ξενοδόχων και τις επιπτώσεις στον κλάδο από την επιβολή του μέτρου.

Μάλιστα ο κ. Ανδρεάδης παρέθεσε στον κ. Βενιζέλο συγκεκριμένα παραδείγματα με υπέρογκα ποσά που θα κληθούν να πληρώσουν οι ιδιοκτήτες που έχουν ξενοδοχεία σε εμπορικές περιοχές. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Βενιζέλος διαβεβαίωσε τον πρόεδρο του ΣΕΤΕ ότι «θα δοθεί λύση στο θέμα» ενώ υπήρξε ανάλογη ενημέρωση προς τον υπουργό Τουρισμό κ. Παύλο Γερουλάνο, τον υφυπουργό κ. Γιώργο Νικητιάδη, τους γ.γ. του ΥΠΟΙΚ κ.κ. Γιάννη Καπελέρη και Ηλία Πλασκοβίτη .

Επιπροσθέτως, ενημέρωση για την επικείμενη αλλαγή δέχθηκαν και τα μέλη της Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ μέσω SMS! Πάντως, η συγκεκριμένη ρύθμιση η οποία αναμένεται να προστεθεί κατά την απογευματινή συνεδρίαση λίγο πριν την έναρξη της ψηφοφορίας,  θα προκαλέσει εντονότατες αντιδράσεις τόσο από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ όσο και από αυτούς της αντιπολίτευσης που αναφέρουν ότι «δεν μπορούμε να επιβάλουμε το χαράτσι σε ανέργους και πολύτεκνους και να εξαιρούμε τους ξενοδόχους»  όπως επίσης ότι «αποτελεί προνομιακή μεταχείριση η εξαίρεση των ξενοδοχείων και η επιβολή του μέτρου στα εμπορικά καταστήματα».
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!