tromaktiko: Προς την υπουργό παιδείας κ. Διαμαντοπούλου

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Προς την υπουργό παιδείας κ. Διαμαντοπούλου



Επιτέλους πρέπει να μπει μια τάξη στα πανεπιστήμια
Κυρία υπουργέ, υπάρχει πρόβλημα με τις εγγραφές των πρωτοετών φοιτητών στις σχολές που έχουν περάσει.
Λόγω των καταλήψεων στα περισσότερα πανεπιστήμια οι γραμματείες είναι κλειστές ή τις κλείνουν επίτηδες οι οργανώσεις (το παιδί μου έχει πάει 3-4 φορές και βρίσκει τα πάντα κλειστά) ακόμα και τις ώρες που γράφουνε ότι θα είναι ανοιχτά. Πως θα γραφτεί και θα ενημερωθεί για τα μαθήματα της σχολής του?
Σας παρακαλώ να δοθεί μία παράταση στο χρονικό όριο εγγραφών μέχρι τις 15 Οκτωβρίου, (γιατί λήγει στα τέλει Σεπτέμβρη) και αν συνεχιστούν οι καταλήψεις να μπορούν τα παιδιά να εγγραφούν και μέχρι τέλει Οκτώβρη.
Ξέρετε ότι όλες οι οικογένειες των παιδιών δεν ζούνε στις δυο μεγάλες πόλεις για να μπορούν να κατέβουν στα πανεπιστήμια και να τακτοποιήσουν οι ίδιοι την εγγραφή των παιδιών τους και λόγω των οικονομικών δυσκολιών δεν μπορούν να πηγαινοέρχονται συνέχεια για να δουν αν είναι ανοιχτά τα πανεπιστήμια και να γράψουν επιτέλους τα παιδιά τους.
Σας παρακαλώ για την άμεση παρέμβασή σας για την παράταση των εγγραφών και αν γίνεται να γίνει και μια ανακοινώσει από τα ΜΜΕ για να μπορέσουμε να το μάθουμε.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!