tromaktiko: Σωματείο Εργαζομένων «ΡΑΔΙΟ Α. ΚΟΡΑΣΙΔΗ»

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Σωματείο Εργαζομένων «ΡΑΔΙΟ Α. ΚΟΡΑΣΙΔΗ»



από το Γραφείο Τύπου
Το Πρωτοδικείο Πειραιά δικαιώσε τους εργαζόμενους της εταιρείας ΡΑΔΙΟ ΚΟΡΑΣΙΔΗ, που μετά από κύρια παρέμβαση τους απέρριψε την αίτηση πτώχευσής της...
με την υπ΄ αριθ. 4789/2011 απόφασή του, βάζοντας φραγμό και ακυρώνοντας τα σχέδια της, προκειμένου να ξεφορτωθεί τους εργαζόμενους και τις υποχρεώσεις της.
Με αυτή την απόφαση οι εργαζόμενοι και οι οικογένειές τους που βρίσκονται σε τραγική οικονομική κατάσταση μπορούν να διατηρούν ακόμη τις ελπίδες τους για την καταβολή των δεδουλευμένων μισθών τους που ξεπερνούν τους 11 μήνες, καθώς και των αποζημιώσεών τους.
Θεωρούμε ότι, η εταιρεία που εργαζόμαστε δεν σεβάστηκε ούτε εμάς, ούτε τις οικογένειές μας, αλλά ούτε και την επί σειρά ετών προσφορά μας σ’ αυτή.
Αντίθετα αποτέλεσε αντικείμενο συνάντησης επιχειρηματικών κεφαλαίων και ανταλλαγών αυτών, κεφαλαίων αγνώστων προορισμών, όσον αφορά τους τελευταίους μετόχους της, με σκοπό την ευόδωση προς όφελός τους, οδηγώντας σε κατάσταση ελεγχόμενης και προσχεδιασμένης πτώχευσης την εταιρεία.
Με όπλο τη δικαίωσή μας από την Ελληνική δικαιοσύνη οι εργαζόμενοι του ΡΑΔΙΟ ΚΟΡΑΣΙΔΗ δεν θα αφήσουν ατιμώρητους αυτούς που έθαψαν την εργασία μας και έπαιξαν με τη ζωή μας και τις οικογένειές μας προς ίδιον όφελος. Θα διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας στο ακέραιο και θα στείλουμε στη δικαιοσύνη τους ενόχους.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!