tromaktiko: Μπορείς να φας όση σοκολάτα θέλεις χωρίς να πάρεις θερμίδες! Τέλειο;

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Μπορείς να φας όση σοκολάτα θέλεις χωρίς να πάρεις θερμίδες! Τέλειο;



Λατρεύεις τη σοκολάτα! Έχεις εμμονή με τη σοκολάτα. Παχαίνει όμως και αναγκάζεσαι να καταπιέζεις τον εαυτό σου. Ή να παρασύρεσαι τελικά και μετά να γεμίζεις ενοχές....Σου έχω τέλεια νέα! Το πρώτο εισπνεόμενο επιδόρπιο σε μορφή σπρέι είναι γεγονός! Δεν την τρώς δηλαδή τη σοκολατίτσα σου, την εισπνέεις. Έτσι, και τη γεύση της δεν στερείσαι και θερμίδες δεν παίρνεις. Τέλειο;

Le Whif σημαίνει σοκολάτα του... αέρα!
Ένα μικρό φιαλίδιο που μοιάζει με εισπνοές που χρησιμοποιούν όσοι έχουν κάποια αλλεργία ή άσθμα, περιέχει όλη τη γεύση της σοκολάτας με μηδέν θερμίδες. Ψεκάζεις στο στόμα σου και μικρά σταγονίδια όλο γεύση πλημμυρίζουν το στόμα.
Η ιδέα είναι μια εφεύρεση του David Edwards καθηγητή στο Πανεπιστήμιο του Harvard σε συνεργασία με δεκάδες μαθητές του στο εργαστήριό του στο Παρίσι. Περισσότεροι από 40.000 άνθρωποι σε 32 διαφορετικές χώρες δοκίμασαν τη σοκολάτα σε μορφή σπρέι πριν αυτή βγει στην αγορά.
Έκτοτε ο "τρελός" επιστήμονας και η ομάδα του δημιούργησαν 3 διαφορετικές γεύσεις - σοκολάτα, raspberry-σοκολάτα και μέντα σοκολάτα - για κάθε γούστο. Τι θα έλεγες να έβαζες ένα φιαλίδιο για κάθε στιγμή στην τσάντα σου; Μπορείς να πάρεις τη "δόση" σου από λαχταριστή σοκολάτα όπου κι αν βρίσκεσαι χωρίς κανείς να σε καταλάβει.

tlife
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!