tromaktiko: Δωρεάν τώρα διαδίκτυο στο κέντρο Γεροσκήπου Πάφου

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Δωρεάν τώρα διαδίκτυο στο κέντρο Γεροσκήπου Πάφου



Εντελώς δωρεάν και χωρίς χρονικούς περιορισμούς, οι δημότες Γεροσκήπου και οι πολλοί επισκέπτες του ανακαινισμένου πλατειακού χώρου του Δήμου, μπορούν...
πλέον να απολαμβάνουν το ασύρματο δίκτυο WiFi της CYTA. Το δίκτυο ασύρματης πρόσβασης στο διαδίκτυο στην κεντρική πλατεία της Γεροσκήπου, αποτελεί προσφορά του ημικρατικού οργανισμού και της δημοτικής Αρχής, σε μια προσπάθεια προσέλκυσης επισκεπτών στο ιστορικό κέντρο της Γεροσκήπου και αξιοποίησης των τεχνολογιών αιχμής.

Η λειτουργία του δωρεάν δικτύου εγκαινιάστηκε κατά τη διάρκεια τελετής που έγινε χθες στο Δημοτικό Μέγαρο Γεροσκήπου, στην παρουσία του Δημάρχου Τάσου Κούζουπου και του Επαρχιακού Διευθυντή Πάφου της CYTA, Κώστα Μάντη.

Ο Δήμαρχος Γεροσκήπου επεσήμανε ότι με τη λειτουργία της υπηρεσίας WiFi wireless zone η πλατεία του Δήμου αναβαθμίζεται, παρέχοντας την ευκαιρία στους δημότες και επισκέπτες να συνδέονται εύκολα και γρήγορα στο διαδίκτυο.

«Ευελπιστούμε ότι μέσα από τη λειτουργία της εν λόγω υπηρεσίας», ανέφερε, «θα προσελκύσουμε περισσότερο κόσμο, αναμένοντας ότι η πρωτοβουλία αυτή θα αγκαλιαστεί και θα υποστηριχθεί ιδιαίτερα από τους νέους της Γεροσκήπου».
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!