tromaktiko: Δημόσιος τομέας-Ιδιωτικός τομέας

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Δημόσιος τομέας-Ιδιωτικός τομέας



Με πολλή μεγάλη μας έκπληξη ακούσαμε και απόψε τα νέα μέτρα. Το έχουμε πλέον εμπεδώσει.Κάθε φορά που είναι να πάρουμε και κάποια δόση έχουμε και νέα επώδυνα μέτρα.
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μόνιμα πρέπει να πληρώνει ο δημόσιος υπάλληλος των 1000 ευρώ,ο παππούς και η γιαγιά που παίρνει μια πενιχρή σύνταξη μετά από τόσα χρόνια σκληρής δουλειάς.Γιατί πρέπει να είναι πάντα το θύμα. Δεν παίρνουν όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι τα αστρονομικά ποσά που ακούγονται.Εκπαιδευτικοί , υπάλληλοι διοικητικοί του υπουργείου Εθνικής άμυνας παίρνουν κυριολεκτικά 3 και 60. Και τώρα μια από τα ίδια.
Και καλά θα βρεθεί κάποιος να πει , ας πήγαινε στον ιδιωτικό τομέα. Μα άνθρωπέ μου στον ιδιωτικό τομέα με 24 χρόνια υπηρεσίας που έχω δε θα έπαιρνα με 2 πτυχία 1100 ευρώ.
Και κάτι άλλο . Αν όλοι του ιδιωτικού τομέα δήλωναν τα πραγματικά τους εισοδήματα δε θα είχαμε αυτό το πρόβλημα της φοροδιαφυγής και δε θα είχαμε φτάσει ως εδώ. Δεν γίνεται ο γιατρός και ο δικηγόρος με βίλες να δηλώνουν 10.000 ευρώ εισόδημα με βίλες και ο δασκαλάκος να δηλώνει 20.000 ευρώ γιατί δεν μπορεί να αποκρύψει ούτε ένα ευρώ.
Ας σκεφτείτε όλοι εσείς, που καταφέρεστε εναντίον των δημοσίων υπαλλήλων ,ότι αν ο ιδιωτικός τομέας έκανε σωστά τη δουλειά του , δήλωνε τα πραγματικά του εισοδήματα , απέδιδε το ΦΠΑ και δεν τα έκανε πλακάκια με τον κάθε εφοριακό , δεν έπαιρνε επιδοτήσεις κηρύσσοντας πτώχευση και τα έδιωχναν τα λεφτά για έξω δε θα είχαμε φτάσει ως εδώ!!!

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!